25 / 04 / 2024

Üsküdar projeleri Üsküdar yatırımları

Üsküdar projeleri Üsküdar yatırımları

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı açıklamada '' Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engel, imardaki bu kısıtlılık idi ve bunu kaldırmakla engeller de kalkmış oldu. Üsküdar'a hayırlı olsun" dedi.

Hilmi Türkmen: Üsküdar 3 kat büyüyecek!

Göreve geldiği 2 yılda Üsküdar'a 200 eser kazandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Mega projeler sayesinde Üsküdar'ın taşı toprağı artık yakut. Biz belediyeciliği, kendimizi halkın yerine koyarak yaparız'' dedi.

Üsküdar'daki projeler emlak fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut'' dedi.

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Üsküdar'da gökdelen yok! Site inşa etmek yasak!

Üsküdar’da 4 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Hilmi Türkmen, ilk dönem gerçekleştirdiği projeleri ve yeni dönem için planlarını açıkladı.

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Üsküdar'daki dev projeler yarın açılıyor!

Türkiye’ye örnekle gösterilen projeleri kazandıran Üsküdar'da birbirinden değerli çok sayıda proje hizmete açılacak.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm yok, örnek dönüşüm var!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. Türkmen,

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Hilmi Türkmen Üsküdar'daki projeleri anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri ’Kentsel Dönüşüm’, ’Mehmet Çakır Kültür Merkezi’, ’Üsküdar Meydan Düzenlemesi’ devam eden ve yapılacak projelerini anlattı.

Üsküdar Burhaniye Mahallesi kentsel dönüşüm için müracaat etti!

Üsküdar Burhaniye Mahallesinde Boğaz Geri Görünüm Bölgesinde deprem riski taşıyan binalar yıkılıp yenileri yapılacak Başkan Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden Dr. Adnan Odabaş ile Mimar Mehmet Çito, projeleri hakkında sunum yaptı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. " dedi.

Abdullah Ayaz, Üsküdar'daki projelerin inşaatlarını inceledi!

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve birim müdürleri, basın mensuplarıyla birlikte Üsküdar’da açılışa hazır hale gelen Dev Projeleri gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcılarını ağırladı!

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları Koordinasyon Toplantısı bu ay Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Üsküdar Belediyesi, projeleri değerlendiren İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Yardımcıları’nı ağırladı.

Hilmi Türkmen Üsküdar'da yapımı devam eden projeleri inceledi!

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. İnşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Üsküdar Ümraniye metro hattı konut projeleri!

2015 senesinde hizmete girecek olan Üsküdar Ümraniye metro hattı kapsamında Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy Bölgesi'ndeki projeler de etkilenecek. İşte Üsküdar Ümraniye metro hattına yakın konut projeleri...

Üsküdar projeleri Üsküdar yatırımları Haberi

Üsküdar projeleri Üsküdar yatırımları

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçede kentsel dönüşümle ilgili "30 yıldır konuşulan bir konunun sonuna geldik. 1983'ten beri planlar konuşuluyordu ama hamdolsun bu plan işi bitti. Zaten kentsel dönüşümün önündeki en büyük engel, imardaki bu kısıtlılık idi ve bunu kaldırmakla engeller de kalkmış oldu. Üsküdar'a hayırlı olsun." dedi.


Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün sadece Üsküdar'ın değil, Türkiye'nin en önemli konusu olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin önümüzdeki yıllarda mutlaka tepeden tırnağa inşa anlamında yenilenmek zorunda olduğunu ifade eden Türkmen, "Çünkü hem deprem ülkesiyiz, deprem kuşağında yaşıyoruz, riskli bir bölgedeyiz hem de binalarımız depreme dayanıklılık anlamında çok da iç açıcı bir durumda değil. Depremsellik noktasında sıkıntılarımız var. Bu yüzden son yıllarda yasal düzenlemelerle yapılan teşvik edici hamleler, kentsel dönüşümü hızlandırmaya yöneliktir." diye konuştu.


Üsküdar’ın,...