29 / 03 / 2024

Hilmi Türkmen Üsküdar'da yapımı devam eden projeleri inceledi!

Hilmi Türkmen Üsküdar'da yapımı devam eden projeleri inceledi!

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. İnşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.




İstanbul'un tarihi semti Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. 

İnşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. 

Son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanan Üsküdar, Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan yeniliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Bilim ve Gözlem Evi sahasında bir ilk Ünalan Mahallesi'nde inşa edilen Ünalan Bilim ve Gözlem Evi örnek projelerden birisi olarak değerlendiriliyor. Türkiye'de bir eşi daha bulunmayan bilim ve gözlemevi, 236 araçlık otoparkı, bay-bayan yüzme havuzu, fitness salonları, 650 metrekare çok amaçlı salon, bin 500 metrekare bilim merkezi, 500 metrekare bilim merkezi sergi, gözlem kulesi, planetaryum, 350 metrekare konferans salonu (436 kişilik), 140 metrekare kütüphane, idari ofisler ve derslikle, 260 metrekarelik kafeteıyaya sahip. İnşaatları hızla süren projeleri yakından titizlikle izleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kültür ve tarih zengini Üsküdar'ın bilim sanat ve spor kompleksleriyle çok daha ileri bir seviyeye geldiğini hizmet potansiyelinin gittikçe arttığını söyledi. 


Milat




Geri Dön