19 / 04 / 2024

hilmi türkmen üsküdar projeleri

hilmi türkmen üsküdar projeleri

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Harem otogarının kaldırılacağı açıkladı. Türkmen "Harem’i kaldıracağız. Seminer, konferans ve konser alanları ile birlikte burası Harem Kültür Sanat Merkezi olacak” açıklamasını yaptı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Hilmi Türkmen Üsküdar'ın 2023 vizyon projelerini anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Av. Hilmi Türkmen bir yıllık hizmetlerini ve projelerini Tünaydın Gazetesi'ne anlattı.Hilmi Türkmen, bir sene içerisinde bitirdiği projelerin yanı sıra pek çok proje için de düğmeye bastı.

Üsküdar Meydan projesi esnafa anlatıldı!

ÜSKÜDAR Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydan Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Belediye binasında düzenlenen toplantıya bölge esnafının katılımı sağlandı. Toplantıda Hilmi Türkmen açıklamalarda bulundu.

Hilmi Türkmen Üsküdar'da yapımı devam eden projeleri inceledi!

Üsküdar, yapılan yeni projelerle bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerliyor. İnşaatı devam eden tesislerde incelemelerde bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Hilmi Türkmen: Validebağ Korusu'nu şehir parkına dönüştüreceğiz!

Üsküdar’ da, AK Parti’den Belediye Başkanlığı için yarışan Hilmi Türkmen, ilçe sakinlerine çam fidanı dağıttı. Seçmenlerden oy isteyen Türkmen, Üsküdar için ‘Çılgın Proje’sini de açıkladı...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Üsküdar Belediyesi ilçedeki esnaftan 2 ay kira ve ecrimisil ücreti almayacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada taksi durakları ve küçük esnaf dahil ilçedeki tüm kira ve ecrimisil alacaklarını 2 ay boyunca almayacaklarını duyurdu.

Üsküdar farklılığını kaybetmeden dönüşüyor!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hilmi Türkmen, " Bina bazlı kentsel dönüşüm yapılmasına karşıyız" dedi…

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

hilmi türkmen üsküdar projeleri Haberi

hilmi türkmen üsküdar projeleri

Sabah Gazetesi'den Seda Tabak'ın haberine göre; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da  yapmayı planladıkları projelerden bahsetti. Türkmen, otopark ve yeşil alanlara daha fazla önem vereceklerini açıkladı. Mahallelere park altı otoparkların inşa edileceğini söyledi. Türkmen sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bugün İstanbul'un en büyük sorunu trafik. Çünkü yolları otopark olarak kullanıyoruz. Her mahallede mümkün değil ama her bölgede böyle parkların altına ya da açık alanlara otopark düşünüyoruz, çalışıyoruz, yapacağız. Mesela Harem'i şehir merkezinden taşıyacağız. Harem Otogarı kültür ve kongre merkezi olacak. İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli alanını inşa edeceğiz. Seminer, konferans ve konser alanları ile birlikte çok güzel Harem Kültür Sanat Merkezi olacak."

Beş yılda yeşil alan miktarı 5 metreden 10 metreye çıktı 

Son beş yılda Üsküdar'da yeşil alan miktarının arttığını anlatan Türkmen "Yeşil...