18 / 04 / 2024

üsküdar Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi

üsküdar Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Kısıklı ve Burhaniye imar planı değişikliği askıda!

Üsküdar İlçesi, Kısıklı Mahallesi, 789 ada, 63 parsel, 789 ada, 32-35 par. 12 ve 13 parsellerin bir kısmı ile Burhaniye Mahallesi, 789 ada 23-24-26-28-35-25-29-31-4-33-34-41-21 parseller, 725 ada 101-726 ada 1-789 ada 36 parselin bir kısmı için Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Küçük Çamlıca Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Küçük Çamlıca (Bulgurlu) Mah., 2792 Ada 1 Parselin Doğusunda Kalan Tescil Dışı Alan Ve 2792 Ada 2 Parsele İlişkin, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi, Küçük Çamlıca'daki 1.178 metrekare parseli 29.5 milyon TL'ye satıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından, Küçük Çamlıca'da yer alan 1.178 metrekarelik parseli 29 milyon 465 bin 250 TL bedelle satışa sundu. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

üsküdar Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi Haberi

üsküdar Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in de katıldığı Üsküdar'daki temel atma töreninde, açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kasapoğlu, Türkiye'nin, Avrupa'da genç nüfus açısından ilk sırada olduğunu söyledi. Kasapoğlu, "Ben İstanbul Fatih'te doğdum, büyüdüm. Fatih, Avrupa Yakası'nda İstanbul'u temsil eden en önemli simgelerden biridir. Yine Anadolu Yakası'nda da Üsküdar'dır. Bu anlamda Üsküdar'ı Fatih'ten, Fatih'i Üsküdar'dan ayırmak mümkün değildir. O anlamda Üsküdar aynı zamanda benim de ilçem. Bu vesileyle Üsküdar'ımıza kazandırılacak bu tesisin açılışında da inşallah bir arada oluruz. Buna benzer nice tesisi bakanlığımızın da imkanıyla Üsküdar'a kazandırma noktasında kararlılığımızı ve inancımızı sizlerle paylaşmak istiyorum."  şeklinde konuştu. 

Kasapoğlu, Türkiye'nin son 16 senede çok güzel tesislere kavuştuğunu söyledi. Kasapoğlu,...