25 / 04 / 2024

Üsküdar tibaş parkı kaçak inşaat

Üsküdar tibaş parkı kaçak inşaat

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Üsküdar Altunizade Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Altunizade Mahallesi, 1 ada, 78 parsel ile kuzeyinde yer alan park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Üsküdar Bulgurlu'da 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı değiştirildi!

İBB Meclisi'nin mart ayı oturumlarında Üsküdar Bulgurlu'da “Karayolları yol kenarı koruma kuşağında” kalan yaklaşık 2 bin 350 metrekarelik parselin imarı “konut”, “park” ve “yol” alanı yapıldı.

Acıbadem Tibaş Parkı inşaatında gerginlik yükseliyor!

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesine mahallelinin tepsi artıyor. Mahalle halkı "Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen,  Üsküdar ilçemize vermiş olduğu kamusal zararların hesabını verecek" dedi..

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Üsküdar'daki arazide park ile konut alanının yeri değiştirildi!

Üsküdar Belediyesi, Boğaziçi geri görünümünde kalan 7 bin 300 metrekarelik arazide kişiye özel plan değişikliği yaptı. 

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

TOKİ'den Üsküdar Bulgurlu'ya yeni proje!

TOKİ Üsküdar Bulgurlu'da bulunan arsa üzerinde yeni proje yaptıracak. Konut + ticari, cami, park ve meydan imarlı arsanın ihalesi 7 Şubat'ta gerçekleşecek.

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri!

Demirland GYG A.Ş - William Turner ortaklığında Üsküdar'da hayata geçirilen Üsküdar Çengelköy Park Evleri toplam 27 villadan oluşuyor. Üsküdar Çengelköy Park Evleri ödeme bilgileri kişiye özel uygulanabiliyor.

Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı!

Teslimlerinin 2016'da yapılması planlanan Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı kişiye özel hazırlanabiliyor. İşte, Çengelköy Park Üsküdar ödeme planı detayları...

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri!

Üsküdar Çengelköy Park ödeme seçenekleri kişiye özel olarak tasarlanabiliyor. Projede toplam 27 villa,116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans yer alıyor.

Üsküdar tibaş parkı kaçak inşaat Haberi

Üsküdar tibaş parkı kaçak inşaat

TİBAŞ tarafından park ve bitişiğindeki arazi, ‘park’ olarak kullanılmak için bedelsiz verildi. Ancak daha sonra, söz konusu arazinin Üsküdar Belediyesi tarafından Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na verildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine de vakfın alana yurt yapmak için inşaata başladı. Bölge sakinleri, yurt inşaatını mahkemeye taşıdı. İstanbul 7. İdare Mahkemesi, sakinleri haklı buldu ve 25 Aralık 2019’da inşaatın ruhsatının yürütmesinin durdurulması kararını aldı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binayı mühürledi.

BirGün gazetesinden Meral Danyıldız'ın haberine göre, Acıbadem sakinleri ise mühürlenmesine rağmen inşaatına devam edilen vakfa tepki gösteriyor. Mahalleliler, mühürlü olmasına rağmen içeriye yapılan malzeme giriş çıkışına da tepki gösterdi. Basının görüşme talebi üzerine ise vakıf yönetimi, hukuki açıdan haklı olduklarını söyledi, açıklamada bulunmadı.

Avukat Onur Cingil, iki katın kaçak olarak inşa edildiğini...