18 / 04 / 2024

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi ne zaman açılacak

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi ne zaman açılacak

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi, Üsküdar’ın merkezinde, Marmaray’a yürüme mesafesinde yer alıyor. 20 bin metrekare alanda yükselen Üsküdar Çarşı Yerleşkesi'nin 2014 - 2015 akademik döneminde kapılarını açması planlanıyor...

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Medeniyet Üniversitesi Üsküdar Kampüsü imar planı askıda!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi mülkiyetindeki İstanbul Üsküdar'daki parsellerin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Üsküdar Meydan projesine tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin yürüttüğü meydan çalışması Mimar Sinan Çarşısı esnafı ve projenin yürütüldüğü çevredeki esnaflardan tepki gördü. Mimar Sinan Çarşısı esnafı, projenin uygulamaya başlamasının ardından yapılan iş oranının proje uygulanmadan öncesine göre yüzde 30 düştüğünü belirtti.

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Üsküdar Tatbikat Camii açıldı!

Üsküdar'da yapımı tamamlanan ve 4 katlı olarak inşa edilen Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Üsküdar Altunizade Camii hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Üsküdar İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii ne zaman açılacak?

Üsküdar’da yapımı tamamlanan yeni Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı ilk cuma namazının kılınmasıyla açılıyor.

Üsküdar Tatbikat Camii ne zaman açılıyor?

Üsküdar'da yapımı tamamlanan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde açılış için geri sayıma geçildi. Camii içinde ve dışında yoğun bir çalışma devam ederken ibadethanenin yarınki açılışa yetişmesi için yoğun çaba harcanıyor.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi ne zaman açılacak Haberi

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi ne zaman açılacak

Üsküdar Üniversitesi'nin yeni yerleşkesi olan Çarşı Yerleşkesi, 2014-2015 akademik yılında hizmetele açılacak. 


Üsküdar Merkez’de yer alan Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi, toplam 20 bin metrekarelik alanda kuruluyor. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi kapsamında toplam akalı alan 15 bin metrekare ve bahçe ise 3.500 metrekare olarak belirlendi. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi kapsamında tv stüdyoları, laboratuvarlar, spor salonları, bilimsel ve kültürel etkinlikler için konferans salonu ve kapalı bahçe bulunuyor. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi içinde; 

- Teknolojik derslikler,

- Basketbol, voleybol sahaları gibi sportif faaliyetler için spor salonu,

- Bilimsel ve kültürel etkinlikler için konferans salonu,

- İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama imkanı bulacakları televizyon stüdyoları,

- Bilimsel çalışmalar için laboratuvarlar,

- Fitness Salonu,

- Yemekhane ve kafeteryalar,

- Açık ve kapalı kış bahçeleri planlanıyor.


Üsküdar Çarşı Yerleşkesi; Üsküdar’ın merkezinde, Marmaray’a yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk....