27 / 04 / 2024

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.



Üsküdar’da yaşam, alışveriş, lezzet, kültür-sanat, eğlence ve iş hayatının bir araya getirmesş planlanan projeyle iç içe konumlanan proje, Üsküdar çarşılarının geleneğini modern imkanlarla buluşturacak.

Kalyon Gayrimenkul’un, Üsküdar’da bulunan yeni itibar projesi Nevbahar Üsküdar, 4-5 Aralık tarihlerinde 19’uncusu gerçekleşen Perakende Günleri’nde tanıtıldı. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, her yıl olduğu gibi bu sene de sektörün nabzını tuttu. Grubun ilk karma projesi olan Nevbahar Üsküdar ve projenin içinde konumlanan Nevçarşı, perakende dünyasına sunduğu “ilk”lerle, sektörün ilgi odağı haline geldi.

Tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Kalyon Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Çağın Işıkdağ, İstanbul’un en özel semti Üsküdar’da yaşam, alışveriş, lezzet, kültür-sanat, eğlence ve iş hayatının, Kalyon GY güvencesi ile buluştuğuna dikkat çekti: “Gayrimenkul ve müteahhitlik sektöründeki başarılarımız hız kaybetmeden devam ediyor. Boğaziçi mavisini koruların yeşili ile buluşturduğumuz Nevbahar Üsküdar içinde yer alan Nevçarşı, perakende dünyasına yenilik getirmeye hazırlanıyor. Öncelikle burada özel ve tam donanımlı bir mağaza karması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 2020 yılının Mart ayından itibaren tüketiciler ve siz değerli perakende dünyasıyla buluşmaya hazırlanıyor” diye konuştu.

İstanbul’un merkezi Üsküdar olacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Üsküdar Vapur İskelesi ve Marmaray’a sadece 3 dakika mesafe uzaklıkta inşa edilen Nevbahar Üsküdar, Altunizade Metrobüs Durağı’na 10 dakika ve Harem’e 5 dakika uzaklığıyla, İstanbul’un yeni merkezleri arasında yer alıyor.

Geçmişi gelecekle, alışverişi lezzetle, kültür-sanatı eğlenceyle, bu zamana kadar yarınla bir araya getimeyi planlayan proje, zengin mağaza karmasına ek olarak perakende dünyasında da yeniliklere hazırlanıyor. Öyle ki Nevçarşı, “Organize Perakende”nin Üsküdar’daki tek adresi konumuna sahip olması planlanıyor.''

Kalyon Gayrimenkul’un, Üsküdar’da bulunan yeni itibar projesi, birçok farklı konuda bölgesinde bulunan “ilk”leri de barındıracak. Bunların başında oyun ve öğrenme merkezi Cocoon var. Cocoon’da, 0-13 yaş aralığındaki çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde önemli bir deneyim yaşama fırsatı sunacak.

Bin araçlık kapalı otopark kapasitesiyle hizmet vermeyi planlayan Nevçarşı; 120 mağaza, açık ve kapalı alanlardaki bistro, kafe ve restoranları, son teknoloji ses ve görüntü sistemlerine sahip sinema salonlarını ağırlıyor.  Birbirinden eğlenceli etkinlikleri bulunan alan, festival, konser, söyleşi ve özel gösterimlerle renklendirecek, 2020 yılının Mart ayından itibaren tüketiciler ve perakende dünyasıyla bir araya gelecek.


 


Geri Dön