19 / 04 / 2024

üsküdar yavuztürk mahallesinde kentsekl dönüşüm

üsküdar yavuztürk mahallesinde kentsekl dönüşüm

Tarihi bir karar için olağan üstü toplanan Üsküdar Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm konusunda 'verinde dönüşüm' yönünde karar aldı. Yerinde dönüşüm, mülkiyeti Üsküdar Belediyesine ait Yavuztürk Mahallesindeki arazilerle başlayacak.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi için kanun teklifi verildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin Boğazici Kanununda tanımlanan etkilenme bölgesinden çıkarılması için kanun teklifi verildi..

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Üsküdar Bahçelievler Ömer Öztürk Camii’nin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin imar sorunu TBMM'de!

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesinin imar sorunu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu..

üsküdar yavuztürk mahallesinde kentsekl dönüşüm Haberi

üsküdar yavuztürk mahallesinde kentsekl dönüşüm


Tarihi bir karar için olağan üstü toplanan Üsküdar Belediye Meclisi, kentsel dönüşüm konusunda 'verinde dönüşüm' yönünde karar aldı. Yerinde dönüşüm, mülkiyeti Üsküdar Belediyesine ait Yavuztürk Mahallesindeki arazilerle başlayacak. Üsküdar Belediye Meclisi, başta 'yerinde dönüşüm' olmak üzere 4 maddeyi görüşmek için olağanüstü toplandı. Yaz tatiline rağmen meclis üyelerinin çoğunluğunun katıldığı toplantı. Üsküdar Belediyesi nin Boğaz bölgesindeki mahallelerde, mülkiyeti kendisine ait arsa ve arazilerde gerçekleştirmek istediği yerel dönüşüm ile ilgili krokili, fotoğraflı ve ayrıntılı bilgi verilmesiyle başladı. Hazırlanan teklifte Boğaz bölgesindeki mahallelerde, yapılacak olan dönüşüm iciıı. Meclis karamla yönetime TOKİ'yle anlaşma yetkisi verilmesi istendi. Meclis üyelerini bilgilendirmek için söz alan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen. İstanbul'un deprem kuşağında olduğuna dikkat çekerek. "İnsanlarımızı depreme hazır hale getirmek. Özellikle yerel meclislerin en önemli görevidir....