24 / 04 / 2024

Üsküdar yıkım

Üsküdar yıkım

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Hilmi Türkmen'e yıkım nedeniyle soruştu izni!

Danıştay Birinci İdare Dairesi tarafından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hakkında hazine arazisinde bulunan ruhsatsız yapıların yıkılmaması nedeniyle soruşturma izni verildi.

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’nde restorasyon tepkisi!

Üsküdar Ahmediye Külliyesi’ndeki restorasyonda ortaya çıkan görüntü tepkilere yol açtı. Vakıflar Genel Müdürlüğü şikâyetler üzerine kontrol teşkilatını görevden aldı ama soruna bir çözüm bulamadı.

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Yeşilyurt ve Cumaali Yegin ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar'da bina yıkım ihalesi 20 Haziran'da!

Üsküdar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kapsamında ilçede bina yıkım işi ihalesi yapılacak. İhale 20 Haziran 2017 tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirilecek.

Üsküdar’da arsa mı, konut mu daha karlı?

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımında nelere dikkat etmeliyiz, Üsküdar’ın en değerlenen bölgesi neresi, Üsküdar’da arsa mı konut mu daha karlı; Üsküdar’da kiralık-satılık daire, dükkan veya villa en uygun nasıl temin edebiliriz? Soruların cevabı haberde...

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

Aksaray İSKİ binasının yıkımı başladı!

İBB ekipleri ve iş makineleri bir süre önce boşaltılan İSKİ binası önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Emniyet bandıyla kapatılan binanın çevresine kimse yaklaştırılmazken, yıkım ekibi çalışanları ise baret takarak alana girebildi.

Üsküdar yıkım Haberi

Üsküdar yıkım

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi Nasrettin Hoca Sokak’ta dün sabah 3 katlı metruk bir binanın herhangi bir önlem alınmadan yıkılması tepkilere neden oldu. Sözcü'de yer alan habere göre; Sözcü Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşan görüntülerde, sokak üzerinde bir binanın bir iş makinesiyle yıkılma anı görüldü. 

Görüntüleri kaydeden çevre sakini, yıkımın oluşturduğu sarsıntıyı 4 bina öteden hissettiklerine dikkat çekerek, “O esnada deprem oluyor zannettim. Balkona çıktığımda bu manzarayla karşılaştım” dedi. Yıkımı yapan kişiye seslenerek uyarı yaptığını, ancak operatörün "Senin bina yeni merak etme bir şey olmaz" diyerek olayı hafife aldığını belirtti. Bunun üzerine polisi ve belediyeyi aradığını ve ancak bu şekilde ekipler geldikten sonra çevreye şerit çekilerek güvenlik tedbirleri alınmaya çalışıldığını dile getirdi.

Görüntülerde ise şu ifadelere yer verildi:

“Burası İstanbul'un göbeği Üsküdar...