18 / 04 / 2024

u.s.polo

u.s.polo

U.S. Polo markası sezon finali indirimlerine ek olarak ayakkabı ve çanta kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi açıklandı! Son başvuru tarihi 9 Ağustos! Aman kaçırmayın

Seyahat Acentaları Birliği enformasyon memurluğu sınav takvimi tek tek açıklandı. Peki TÜRSAB enformasyon memurluğu sınavı ne zaman? Başvuru ücreti ne kadar? İşte merak edilenler...

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Topkapı29'da teslimler Temmuz'a çekildi! Dev projede erken teslim sürprizi! 

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe 30 yıllık tecrübeye sahip Akzirve, Topkapı29'u, söz verdiği tarihten 3 ay önce teslim edecek.

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Borsalarda yükseliş sürecek mi? Efsanevi yatırımcıdan borsanın geleceğine ilişkin şok edici tahminler!

Efsanevi yatırımcı Michael Burry, şu sıralar herkesin ilgi odağında olan borsalar ile ilgili dikkat çekici tahminlerde bulundu. Burry, bazı uzmanların iyimser tahminlerinin aksine gelecek döneme ilişkin biraz daha temkinli.

FLO’da büyük indirim! U.S. Polo Assn ayakkabı 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

FLO’da büyük indirim!  U.S. Polo Assn ayakkabı sadece 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

BİM indirim aktüel kataloğu: Süt ve süt ürünlerine dev kampanya! 18 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 18 Ekim 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bugün hangi aktüel ürünler raflarda yer alacak, fiyatları ne olacak? İşte 18 Ekim 2022 Salı BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

U.S. Polo ayakkabı ve çantada sezon finali: sepette yüzde 60’a varan indirim! U.S. Polo 12 Ekim 2022 fiyat listesi

U.S. Polo markası sezon finali indirimlerine ek olarak ayakkabı ve çanta kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

U.S. Polo’dan sezon sonu: yüzde 70’e varan indirim! U.S. Polo 28 Eylül 2022 fiyat listesi

U.S Polo markası sezon sonu indirimleriyle pek çok kategoride yüzde 70’e varan indirime girdi.

Soyluların sporu ‘polo’dan ilham alan U.S. Polo sezon sonu fıratlarını kaçırmayın. İşte 22 Eylül 2022 Polo fiyat listesi

Çizgisi ve duruşuyla sizi her ortamda farklılaştıran U.S. Polo şimdi Sezon Finali fırsatları ile yazı bitiren ürünlerini satışa sundu. Geçmeyen modası ile her daim fark yaratan U.S. Polo ürünlerinden birine salip olmak için son gün 30 Eylül. İşte U.S Polo’nun 22 Eylül 2022 fiyat listesi

u.s.polo Haberi

u.s.polo

Yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken U.S. Polo markası sezon finali indirimine girdi. Online alışverişlerde sepette geçerli indirimde ücretsiz iade ayrıcalığı mevcut. Ayakkabı ve çantalarda sepette yüzde 60’a varan sürpriz indirimler sizleri bekliyor. U.S. Polo 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

U.S. POLO SEZON FİNALİ AYAKKABI VE ÇANTA İNDİRİMİ EKİM 2022 FİYA LİSTESİ

Erkek Lacivert Ayakkabı: 1.199,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 485,96 TL

Erkek Yeşil Ayakkab: 449,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 182,21 TL

Erkek Lacivert Bot: 899,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 364,46 TL

Kadın Mint Ayakkabı: 899,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 485,96 TL

Erkek Beyaz Ayakkabı: 799,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 431,96 TL

Kadın Pudra Ayakkabı: 799,95 TL YERİNE SEPETTE SÜPRİZ İNDİRİMLE 431,96 TL

Kadın Lacivert Ayakkabı: 799,95 TL...