20 / 04 / 2024

utopya inşaat denetim şirketi

utopya inşaat denetim şirketi

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim'in genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?

19,6 bin takipçili İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından 'Yapı denetim firmaları inşaat için ekstra elden para alabilir mi?' sorusunu yöneltti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İnşaat sektöründe yapı denetim sorunu! Firmalar keyfi uygulama getiriyor!

Müteaahitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, inşaat sektöründeki ilk sorunlardan birinin yapı denetim firmalarının keyfi uygulamaları olduğuna dikkat çekti ve önerilerini paylaştı. İşte o açıklamalar...

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

İnşaat maliyet artışı frenlendi! Konut fiyatları düşecek mi? Son dakika! 

Son aylarda inşaat maliyet artışının frenlendiğine dikkat çeken Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bunda denetimlerin etkisi olduğunu söyledi. Denetim olmasa artışların yüzde 100’e ulaşabileceğinin altını çizen Yedikardeş, ev fiyatlarının düşmeyeceğini vurguladı. 

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

İnşaat alanının büyüklüğü denetimcinin görev süresini belirleyecek!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının ve yapı denetim elemanlarının görev süresi, toplam yapı inşaat alanının büyüklüğüne göre belirlenecek.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

İnşaat yapım hızı azaldı, konut fiyatları arttı!

İnşaat ve Gayrimenkul Uzmanı İsmail Yazıcı ve Yapı Denetim firması yetkilisi Mimar Orhan Keleş, doların yükselmesinin inşaat sektörüne etkisini değerlendirdi. Yetkililer, inşaatların yapım hızının düşerken, konut fiyatlarının arttığını söyledi.

Mersin'de inşaat temsilcileri toplandı!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit, mühendisler, yapı denetim uzmanları ve diğer inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

utopya inşaat denetim şirketi Haberi

utopya inşaat denetim şirketi

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim'in  genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verdi. 


AÇIKLAMA:

Denetimden Sorumlu Komitenin görüşü alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, Şirketimizin 2016 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Köker Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve bu seçimin yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmasına karar...