28 / 03 / 2024

Ütopyanerede çekildi

Ütopyanerede çekildi

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Ütopya programı için Beykoz'da kiralanan arazi hâlâ tamamen boşaltılmadı. Mağdur olduğunu söyleyen Zekeriya Esgin "Kira ödemeden 10 aydır arsamı kullanıyorlar. Artık alanı temizleyip buradan ayrılmalarını istiyorum" dedi.

Kamu alacakları için gecikme zammı oranı yüzde 2'ye çekildi!

Kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranı yüzde 2,5'ten yüzde 2'ye çekildi.

Nusaybin TOKİ projesinde 11. etap kurası çekildi!

TOKİ tarafından Nusaybin'in Abdulkadir Paşa Mahallesi'nde inşa edilen 11. etabın kurası çekildi.

TOKİ Karaman'da kuralar çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman inşa edilen konutlar için kuralar çekildi Kura sonucunda 364 kişi ev sahibi oldu.

Mersin Mezitli TOKİ'de kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mersin'in Mezitli ilçesinde inşa edilecek 262 konut için kuralar çekildi. Kurada ismi çıkan vatandaşlar sevinç göz yaşları döktü.

TOKİ Elazığ Bizmişen kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ'da hayata geçirilecek olan 665 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekildi.

TOKİ Çanakkale Bayramiç'te kuralar çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde inşa edilen 179 konut için kuralar çekildi.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Cengiz-Kolin ve Kalyon Vlora Havalimanı projesinden çekildi!

Arnavutluk'ta inşa edilecek havalimanı projesi için geçen yıl masaya oturan Cengiz-Kolin ve Kalyon ihale sürecinden çekildi.

TOKİ Akgedik 2'nci etabın kuraları çekildi!

TOKİ tarafından Manisa Akgedik'te inşa edilen 5 bin 500 konutluk projenin 2'nci etabında kuralar çekildi. Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda Ege Bölgesi birincisi olan projede bin 490 hak sahibi dairesine kavuştu.

Medcezir dizisinin çekildiği malikane satılıyor!

2013-2015 yılları arasında Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı dizinin çekildiği malikane, satışa çıkarıldı. Tuzla’daki villaya 19 milyon 500 bin TL fiyat biçildi

TOKİ Akgedik 2'inci etap için kuralar çekildi!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

Edirne TOKİ'de 137 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Edirne'de inşa edilen 137 konutun kurası çekildi. Ev alma hakkını kazanan 62 yaşındaki Sabriye Yılmaz, mutlu haberi kızına göz yaşları içinde verdi.

TOKİ Nusaybin Konutları için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilen Fırat Mahallesi 7. Etap'daki 476 mesken, 12 ticari iş yeri ve 8 kapıcı dairesi için kuralar çekildi.

Ütopyanerede çekildi Haberi

Ütopyanerede çekildi

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Ütopya isimli yarışma programı 29 Ekim 2014 tarihinde yayınlanmaya başlandı. 15 yarışmacının hayvancılık ve tarımla uğraşarak para kazanmaya çalıştığı yarışma programı 20 Eylül 2015'te sona erdi. Acun Medya Prodüksiyon Şirketi, program öncesinde yarışmacıların yaşayacağı çiftlik alanı için İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan Cumhuriyet Köyü'nde yer buldu. Mülk sahibi köylülerle sözleşme imzalayarak alanı kiraladı. 


PROGRAM 10 AY ÖNCE BİTTİ 


Yetkililer sözleşmede, alanı aldıkları biçimde bırakmayı taahhüt etti. Programın bitmesinin üzerinden 10 ay süre geçti ancak verilen söz tutulmadı. Alandaki bazı yapılar kaldırılsa da, elektrik tesisatı, beton zeminler, prefabrik evler, bekçi kulübesi ve çitler olduğu yerde kaldı. Şirkete ait bekçiler de alanda beklemeyi sürdürüyor. İşgal edilen arazi için mal sahibine bir ödeme yapılmıyor. 


Acun Medya'nın mağdur ettiği yurttaşlardan Zekeriya Esgin ile...