26 / 04 / 2024

Kayapark Sakura Evleri'nin kuraları çekildi!

Kayapark Sakura Evleri'nin kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilenKayapark Sakura Evleri’nin kuraları çekildi...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen sosyal konut projesi Kayapark Sakura Evleri’nin kuraları çekildi. İstanbul'un yükselen değeri Başakşehir’de yoğun ilgiyle karşılaşılan Kayapark Sakura projesine toplamda 8 bin 263 ailenin başvurdu. 

Lokasyonuyla dikkat çeken Kayapark Sakura Evleri, Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksleri arasında yer alan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kayapark Millet Bahçesi’ne komşu konumda inşa ediliyor.

Kayapark Sakura Evleri nin kuraları çekildi!

TOPLAM 445 KONUT

6 blokta iki farklı tipte 267 adet 2 oda 1 salon ile 178 adet 3 oda 1 salon olmak üzere 445 konut yapılacak. Merakla beklenen Kayapark Sakura Evleri sosyal konut projesi lokasyon avantajıyla da dikkat çekiyor.

Merakla beklenen Kayapark Sakura Evleri projesinin kura çekilişine koronavirüs tedbirleri dahilinde yalnızca Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı yetkilileri katılım sağladı. Projenin kura çekilişi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınladı.

Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla! 


Geri Dön