26 / 04 / 2024

Kayapark Sakura Evleri nerede?

Kayapark Sakura Evleri nerede?

17 Ocak tarihinde görücüye çıkması planlanan  Kayapark Sakura Evleri  projesinin tüm detayları belli oldu.  Başakşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek  Kayapark Sakura Evleri nerde sorusunun cavabı haberimizde yer alıyor.



Başakşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kayapark Sakura Evleri projesi meraklılarını heyecanlandırıyor. Kayapark Sakura Evleri nerde sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kayapark Sakura Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin detayları hakkında bilgi verelim.

Kayapark Sakura Evleri nerede?

“Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” sloganıyla yola çıkan Başakşehir Belediyesi projenin tanıtımını 17 Ocak'ta gerçekleştirecek. Kayapark Sakura Evleri projesi kapsamında 6 blokta toplam 445 daire inşa edilecek.

Projeyi merakla bekleyen vatandaşlar Kayapark Sakura Evleri'nin nerede inşa edileceğini araştırmaya koyuldu.  Söz konusu kentsel dönüşüm projesi  17 bin 420 metrekarelik  alanda yükselecek. 

Kayapark Sakura Evleri nerede?

Kayapark Sakura Evleri nerede?
 
Kayapark Sakura Evleri nerede sorusunun yanıtından önce yapılması planlanan konut tipleri hakında bilgi verlim. Projede farklı 2 tipte 267 adet 2+1 salon ve 178 adet 3+1 daireler inşa edilecek. Projedeki konutlar ön talep fırsatı ve maliyetine yakın ücretlerele alıcı bulacak.Konumsal olarak her yere ulaşım kolaylığı sağlayacak Kayapark Sakura Evleri'nin nerede sorusu merak uyandırıyor.

Kayapark Sakura Evleri konutları Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısı, İstanbul Havalimanı’na yakınlığı ile ulaşımda da kolaylık sağlayacak. Ayrıca proje, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayapark Millet Bahçesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı ile de komşu oluyor. 

Kayapark Sakura Evleri nerede?

Kayapark Sakura Evleri'nin konumu büyük merak uyandırıyor. İşte Kayapark Sakura Evleri'nin yapılacağı semt ve mahalle.

Kayapark Sakura Evleri Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde yükselecek.  
    
Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı 17 Ocak'ta!

Nurgül TUTAR/Emlakkulisi.com


Geri Dön