19 / 03 / 2024

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in kuraları çekildi!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in kuraları çekildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler'in kuraları çekildi...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen ve 149 konut ile 9 ticari alanın yer aldığı "Tuzla Meydan Evleri" projesi sahiplerini buldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan KİPTAŞ Genel Müdürlüğünde, kura çekilişi için bir tören yapıldı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler in kuraları çekildi!

Gerçekleştirilen törende önemi açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal konut üretimleri ve kentsel dönüşümün depremle mücadelede önemine değindi.

Mega kent İstanbulluların depreme karşı güven içinde olacakları bir kent oluşturma çabasında olduklarını dile getiren Başkan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Çoğu zaman -ben bunu yaşıyorum- bina ya da konut sahipleri, yaşamlarının daha önünde, ne yazık ki maddi çıkarlarını ön planda tutabiliyorlar. Normal bir şehirde, depremle yüzleşmek zorunda olmayan bir şehirde olsak, bunları duymayız, geçeriz. Daha dün yapılmış bazı binaların, akşamdan sabaha kendiliğinden yıkıldığını gördüğümüz bir kentte, hiçbir vatandaşımızın bu şekilde tavır almasına, davranışına tahammülümüz yok."

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler in kuraları çekildi!

Yapılan konuşmalardan sonra noter huzurunda Ekrem İmamoğlu ve İBB üst yönetimi tarafından KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin kura çekimleri yapıldı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön