19 / 04 / 2024

uyum gıda beşiktaş

uyum gıda beşiktaş

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş Avrupa Yakası'nda ve Anadolu Yakası'nda toplam 9 adet şubesini kapatırken, Beşiktaş Levent şubesi ile mağaza sayısı 63'e ulaştı...

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aladağ ve Hakan Dağlı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

uyum gıda beşiktaş Haberi

uyum gıda beşiktaş


Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Tic. A.Ş'nin şube açılış ve kapanışları hakkındaki açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimiz

1-06.02.2013 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu ile duyurusunu yaptığımız Makro Market A.Ş.devir alınan yedi mağazanın ilçe ve net satış alanı metrekare açıklamaları ;

   Avrupa Yakasında ; a) Gaziosmanpaşa İlçesi Beşyüzevler Şubesi  786 metrekare

                                   b) Eyüp İlçesi Yeşilpınar Şubesi  1.085 metrekare

                                   c) Küçükçekmece İlçesi İkitelli şubesi  780 metrekare

                                   d) Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy Şubesi 1.154 metrekare

     ...