19 / 04 / 2024

Uzundere galeri sistemi

Uzundere galeri sistemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

İzmir Uzundere çok amaçlı spor salonu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23. çok amaçlı salonu Uzundere Toplu Konutları'nın olduğu bölgede açtı. Sıtkı Kürüm, "Karabağlar'a bir çivi çakanın, bir tesis yapanın 40 gün kölesi olurum demiştim. Sayın başkanım 40 gün kölenizim" dedi.

Akıllı Kilit Sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Hemenkiralik.com, esnek süreli ev kiralama sektöründe "Akıllı Kilit Sistemi" ile devrim yaratacak bir teknolojik yeniliği bu yıl on sekizincisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıttı.

Akıllı kilit sistemi EMITT'te tanıtıldı!

Günlük, haftalık ya da aylık ev kiralama alanında lider platform HemenKiralik.com tarafından geliştirilen ve sektörün işlem kaydı, güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan “Akıllı Kilit Sistemi” EMITT’te tanıtıldı...

Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır?

Günlük kiralık evlerde Akıllı Kilit Sistemi nedir? Günlük kiralık evler için Akıllı Kilit Sistemi nasıl çalışır? Akıllı Kilit Sistemi günlük kiralık evlerde nasıl kullanılır? Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır? İşte cevaplar...

Akıllı Kilit Sistemi nedir?

Günlük kiralık evler için Alternatif Konaklama Derneği tarafından geliştirilen sistemdir. Akıllı kilit sistemi ile günlük kiralık daireler vergi ve güvenlik açısından kayıt altına alınıyor. Sistem şimdilik 100 dairede uygulanıyor.

Günlük kiralık evler Akıllı Kilit Sistemi ile kayıt altına alınacak!

Yasal bir düzenlemesi olmamasına karşın hızla büyüyen ‘günlük ev kiralama’ için çözüm bulundu. İstanbul’da 100 dairede uygulanan Akıllı Kilit Sistemi ile günlük kiralık daireler vergi ve güvenlik açısından kayıt altına alınacak...

Lojman puanlama sistemi!

Kamu Konutları Yönetmeliğine ekli 4 sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak sıra tahsisli konutların tahsisi yapılıyor. İşte lojman tahsisinde dikkate alınan puanlama sistemi cetveli...

Merhale Gerede Sistemi Projesi ile Ankara'nın 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak!

Gerede Belediye Başkanı Baygın, Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında Ulusu Çayı'ndan Çamlıdere Barajı'na aktarılacak suyla başkentin 50 yıllık ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor dedi...

Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi fay hattı nedeniyle yavaş ilerliyor!

Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında başkentin 50 yıllık ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. Çalışma bölgesinde ise fay sürprizi yaşandı. Fay nedeniyle daha yavaş ilerleniyor.

Çiğli ve Narlıdere’deki arıtma tesislerine SCADA İzleme Sistemi kuruldu!

Kentin içme suyunu 24 saat gözetim altında tutan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de atık su arıtma tesisleri için merkezi yönetim sistemine geçti. İZSU, Çiğli ve Narlıdere’deki arıtma tesislerine 1.6 milyon liralık SCADA İzleme Sistemi kurdu.

Aziz Kocaoğlu:Uzundere ve Örnekköy arazilerini bize devredin 25 bin kişilik stat yapalım!

Aziz Kocaoğlu, 15'er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu belirterek Uzundere ve Örnekköy'deki arazilerin kendilerine tahsis edilmesi durumunda 25'er bin kişilik iki stadı da yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Köprü ve gişelerde 'Serbest Geçiş Sistemi' bu ay sonunda tamamlanacak!

Karayolları 1'inci Bölge Müdürü İsmail Kartal, İstanbul'da yer alan köprü ve gişelerde hayata geçirmeyi planladıkları Serbest Geçiş Sistemi'nin bu ay sonunda tamamlanıp uygulamaya geçeceğini ifade etti ...

Uzundere galeri sistemi Haberi

Uzundere galeri sistemi

İzmir Büyükşehir Belediyesi ilk galeri sistemini Uzundere'deki dönüşüm bölgesi için uygulayacak. Uygulama kapsamında atıksu, içmesuyu, yağmursuyu, elektrik ve data hatları, yer altında 'galeri' içinde toplanacak. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, elektrik nakil hatları ile atıksu, içmesuyu ve yağmursuyu kanallarında oluşacak arızalar, galeri içine girilerek, asfalt kazılmadan, kaldırımlar bozulmadan tamir edilebilecek. Altyapı tünel sistemi ile ihtiyaç duyulan tüm müdahaleler sistem kapsamında gerçekleşecek. Sistem ile kentsel dönüşüm alanlarına entegre edilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Uzundere'deki galeri sisteminin ilk bölümü, 240 metre uzunluğunda, 5.50 metre genişliğinde, 3.50 metre yüksekliğine sahip olacak. Birbirinden bağımsız fakat geçişlerle iletişimi sağlanan 3 bölgeden oluşacak sistemde elektrik hatları, iletişim hatları ve atık su - yağmur suyu - içme suyu bölgeleri olacak.

Galeri kapsamında imalat, bakım, temizlik gibi işlerin...