24 / 04 / 2024

Uzunlar İnşaat ihale

Uzunlar İnşaat ihale

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), adını, Türk Telekom Arena'yı, Varyap İnşaat ile birlikte ortak yaparak duyuran Uzunlar İnşaat'ın bir yıl boyunca ihalelerine katılmasını yasakladı

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

As Uzunlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Uzunlar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Uğur Uzun imzasıyla kuruldu.

Malatya Arena Stadı'nın yeni ihale tarihi belli oldu!

Malatya'da müteahhit firmasının iflas etmesinden dolayı yarım bırakılan 25 bin seyirci kapasiteli Arena Stadının yeni ihale tarihi 9 Aralık olarak açıklandı.

Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlıyor!

Hem Anamur'un hem de Kıbrıs'ın su ihtiyacını karşılayacak olan Alaköprü Barajı'nın inşaat ihale süreci haftaya başlayacak. Baraj, 7 bin 525 kişiye istihdam sağlayacak.

Elazığ Sivrice Gözeli Köyü SST inşaatı yapımı ihale edilecek!

Elazığ Sivrice Gözeli Köyü SST İnşaatı yapım işi 22 Haziran 2015 günü saat 14:00'de ihale edilecek.

Kocaeli Tramvay Hattı ihalesi Gülermak İnşaat’ın!

Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak proje için ihale komisyonu 113 milyon 990 bin TL teklif bildiren Gülermak Ağır Sanayi İnşaat’ın yüklenici firma olmasına karar verdi...

Kepez'de cami inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Kepez Cami İnşaatı Betonarme İmalatının Yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunumu. 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

Uzunlar İnşaat ihale Haberi

Uzunlar İnşaat ihale



Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan karara göre, merkezi İstanbul Fatih'te bulunan Uzunlar İnşaat ve Sanayi Ticaret A.Ş, TOKİ'nin düzenlediği ihalelere bir yıl boyunca katılamayacak. İlgili karar 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşme Kanunu (KİSK) ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na (KİK) dayanarak alındı.



Numan, Metin, Adnan Uzun Kardeşlerin sahibi olduğu Uzunlar İnşaat, 22 yıl önce bir aile şirketi olarak kuruldu. TOKİ’nin çok sayıda projesini üstlenen Uzunlar İnşaat’ın üstlendiği en önemli proje Varyap İnşaat ile ortak yaptıkları Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena oldu. Şirket, geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Mersin Stadı ihalesini de 60 milyon 553 bin lira bedel ile kazanmıştı.


Şirket ayrıca İstanbul Ticaret Odası’na ait ‘Teknopark İstanbul Projesi’nin inşaatını da üstlenmişti. Ancak hem Mersin Stadı projesinde hem Teknopark İstanbul projesinde çalışan işçiler,...