20 / 04 / 2024

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Firma: Büyük Uzunlar İnşaat

Proje: Maltepe projesi

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yeni projeler için start veren Büyük Uzunlar inşaat  Maltepe projesi  için düğmeye bastı. Büyük Uzunlar Maltepe projesi, İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Atış Okulu Mahallesi, 2068 Ada, 33 Parsel üzerinde hayata geçirilecek.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!
Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Maliyeti 83 milyon 986 bin 617 TL olarak açıklanan Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesinde 5 blok şeklinde yükseliyor.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

*Görsel temsilidir

222 adet konut ve 17 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin arsa alanı 7 bin 601 metrekare, inşaat alanı 43 bin 743 metrekare şeklinde belirlendi. Proje kapsamındaki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilecek olan Büyük Uzunlar Maltepe projesinde  yeşil alanlar, 300 araçlık otopark ve sosyal alanlar bulunuyor.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.buyukuzunlarinsaat.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön