19 / 04 / 2024

v iletişim

v iletişim

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 64 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje 799 adet daireden meydana geliyor. Projedeki daire fiyatları 219 bin 120 TL'den başlıyor. Peki Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Aydos Country Sancaktepe satılık daire!

İstanbul İl'i Sancaktepe bulunan proje toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 900 adet daire bulunuyor. Aydos Country Sancaktepe satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

İnistanbul Gala Evleri nerede?

İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor. Proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri nerede?

Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyatları!

Toplam 313 bin 500 metrekare arsa alanında bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans fiyatları kapsamında 1+0'larda 278 bin 408 TL'den başlıyor.

Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman?

Daire fiyatlarının metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 bin 565 daire bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul teslimleri ne zaman?

TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları!

500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede toplam 1.394 daire bulunuyor. TOKİ Avrupark Bahçekent Evleri fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dragos Adam Kule fiyat listesi!

Dragos Adam Kule fiyat listesine göre 199 bin TL'den başlıyor. Tek blok şeklinde yükselecek olan proje rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelecek.

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı!

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı kapsamında projede peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 912 adet daireden oluaşn projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip.

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi!

Alibeyköy 5. Levent satış ofisi telefon bilgisi 0212 600 14 00 olarak belirlendi. 26 blok şeklinde yükselen projede toplam 4 bin 188 daire bulunuyor.

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık!

Sinpaş Kağıthane Flatofis satılık ofislerin alanları 1.700 metrekare ile 15 bin metrekare arasında değişiyor. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alan olarak ayrılan proje kiralanabilir alanını 230 metrekareye kadar çıkarmayı hedefliyor.

Oryapark 203 Residence fiyat listesi!

Oryapark 203 Residence fiyat listesine göre projedeki 1+1 daireler 471 bin TL'den başlıyor. 36 katlı iki rezidans bloğunun yer aldığı projede daireler 1+1'den başlıyor ve 4+1'e kadar değişen seçeneklerle sunuluyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme planı!

Aydınlı Lokum Evler ödeme planına göre peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Peşinatın 2017'de ödendiği projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

AcarBlu Rezidans Beykoz teslim tarihi!

AcarBlu Rezidans Beykoz teslim tarihi olarak Aralık 2016 yılında gerçekleşmesi planlandı. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve PH şeklinde dizayn edildi.

Ela Concept Evleri teslim tarihi!

Ela Concept Evleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül 2015' te yaşam başlayacak. Toplam 330 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

VIP Kurtköy iletişim!

VIP Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Lansman satışlarının başladığı VIP Kurtköy projesinde yer alan daireler 2+1, 3+1 ve müstakil villa olarak tasarlandı.

Sarphan Finans Park VIP 300 iletişim!

Sarphan Finans Park VIP 300 iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Sarp Group imzası ile hayata geçirilen projede yer alan ofislerin fiyatları 880 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konya Vüska Evleri iletişim bilgileri!

Konya Vüska Evleri içerisinde açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar, yürüyüş yolları, basketbol sahası, havuz gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Konya Vüska Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vıp Land Rezidans iletişim bilgileri!

Vıp Land Rezidans projesinda daireler 3 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 87 adet daire bulunan projenin 4 bin 500 metrekre yeşil alan için ayrıldı. Vıp Land Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kapanarya Gold Evleri Küçükçekmece iletişim!

Kapanarya Gold Evleri Küçükçekmece iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 592 12 61. Mimarisi V şeklinde tasarlanan projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlayarak, 450 bin TL'ye kadar yükseliy

Elysium Serene iletişim!

Minimum 741 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Elysium Serene iletişim bilgileri haberimizde mevcut durumda...

İnnovia Park projesi iletişim!

95 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde mevcut...

Elysium Serene iletişim !

Elysium Serene iletişim ile bilgileri haberimizde bulabilirsiniz, Elysium Serene 'de fiyatlar 741 bin 600 liradan başlıyor

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

v iletişim Haberi

v iletişim

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi konusu: 

1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel motel, Kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek ve...