18 / 04 / 2024

v sermaye

v sermaye

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı. Microsoft'un video oyun platformu X box'ın Direktörü Phil Spencer, Minecraft'ın yaratıcısı Mojang'ın 2,5 milyar dolara satın alındığı duyurdu.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vıews Interıors İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Dıya E.M.S.E.M. ve Nuha A.H.A. ortaklığında kuruldu.

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Startlıvıng Group İnşaat Metal Ve İnsan Kaynakları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Sanı Baysal, Eyüp Alataş, Johannes Ercan tarafından kuruldu.

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vınpra Mühendislik Makina Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ebdeli ile Vınod Daftarı tarafından kuruldu.

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

v sermaye Haberi

v sermaye

Microsoft, İsveçli Mojang firmasını satın aldı. Böylece, Stockholm'daki küçük bir stüdyoda hazırlanan ancak tüm dünyadaki video oyuncularının beğenisini kazanan Minecraft yapımcılarına iyi bir gelir sağlamış oldu. 


Spencer, satın alıma ilişkin açıklamasında, ''Mojang ve Minecraft'ın Microsoft'a katılımı ekibimiz için inanılmaz derece heyecanlandırıcı. Minecraft'ın sevilen tüm yönlerini devam ettireceğiz'' ifadesini kullandı. Spencer, Minecraft'ın her yıl düzenlenen etkinliği Minecon'un gelecek sene devam edeceğini belirtti. 


Bloklardan oluşan bir dünyada yeni yapılar inşa etme, diğer oyuncularla savaşma ve devasa bir haritayı keşfetme şansı sunan Minecraft, 2009'da piyasaya sürülmesinden bu yana 100 milyondan fazla indirilerek tüm zamanların en popüler oyunları arasında yerini almıştı.


Mojang'ın kurucuları olan Markus Notch Persson, Carl Manneh ve Jakob Porser'ın satışın ardından Microsoft'a katılacak ekipten ayrılacağı belirtildi. 


Microsoft'un hisseleri satışın açıklanmasının ardından yüzde 0,8 değer...