19 / 04 / 2024

v yatı nerede

v yatı nerede

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk'ün yatı Savarona'nın, devlet büyüklerinin vereceği davetlerde prestij amaçlı değerlendirilmek üzere müze gemi konseptine uygun olarak hazırlandığı belirtildi.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

Gaziantep İbrahimli'de hayata geçirilen Burgazada VIP projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Proje 48 daireden meydana geliyor. Peki Kantar İnşaat Burgazada VIP nerede?

360 Taksim'de nerede?

Toplam 500 milyon dolar yatırım bedeline sahip 360 Taksim projesi "Dünyada Yeni Olacak, Dünayada Yeri Olacak" sloganıyla inşa ediliyor. Peki 360 Taksim de nerede?

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Property Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye ile bugün Adil Yaman ve Metin Özer imzasıyla kuruldu.

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Optimum Yatırım imzası taşıyan Kartal IQ Evleri projesi 3 dönüm arsa üzerinde konumlandırılıyor ve 110 adet daire ile ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki, Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Toya Next nerede?

Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Toya Next projesi 300 milyon yatırım bedeline sahip. Peki Toya Next nerede inşa ediliyor?

Ferko Line nerede?

120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı olarak dizayn edildi. Peki Ferko Line nerede?

v yatı nerede Haberi

v yatı nerede

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Atatürk'ün yatı Savarona'nın, devlet büyüklerinin Türkiye'de ve yabancı ülkelerde vereceği davetlerde prestij amaçlı değerlendirilmek üzere müze gemi konseptine uygun olarak hazırlandığı belirtildi.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Savarona yatına ilişkin, bir gazetede bazı iddialara yer verildiği ifade edildi.


Haberin, "bakanlığın görüşü alınmadan hazırlandığı ve haberde tamamen spekülatif ve gerçek dışı bilgilere yer verildiği" kaydedildi.


Yatın, haberdeki iddianın aksine, Kültür ve Turizm Bakanlığına devredildiği, ocak ayından bu yana İstanbul Kuruçeşme Limanı'nda bulunduğu ve bakım çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.


Açıklamada, şunlar ifadelere yer verildi:


"Bir kez daha belirtmek isteriz ki Bakan Ömer Çelik'in de Savarona'nın devlet tarafından devralındığı gün bildirdiği gibi, Atatürk'e ait bir hatıra olan bu yat, tarihine yakışır bir şekilde devlet büyüklerimizin ülkemizde ve yabancı ülkelerde vereceği davetlerde...