19 / 04 / 2024

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile Kartal'da, İsmail Türkmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Engin Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bulut tarafından kuruldu.

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te İsmail Türkmen Müdürlüğü'nde kuruldu.


Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;GAYRİMENKUL a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;...