19 / 04 / 2024

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Uğur, Mesut Yılmaz, Abdulkerim Yazıcı, Murtaza Güleç ve Nuh Genç imzasıyla kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Modern City İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden City İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 7 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmatullah Nazar tarafından kuruldu.

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşvadi Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Alsaleh ve Moutaz Alabbouch ortaklığında kuruldu. 

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa City İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Kurt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solid City İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kurthan Gönül tarafından 2 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Nerede


Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Uğur, Mesut Yılmaz, Abdulkerim Yazıcı, Murtaza Güleç ve Nuh Genç imzasıyla kuruldu. 


Vadi City İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi  hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...