20 / 04 / 2024

vadi marmara residence ne zaman teslim

vadi marmara residence ne zaman teslim

12 katlı tek blok halinde inşa edilecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde yükselecek. Vadi Marmara Residence fiyatları 140 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Vadi Marmara Residence iletişim!

Florya İnşaat imzası ile inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vadi Marmara Residence iletişim bilgileri 0212 871 41 51 olarak belirlendi.

Vadi Marmara Residence Beylikdüzü'nde 140 bin TL'ye!

Vadi Marmara Residence Florya İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilecek. Toplamda 102 adet daireden meydana gelen projede fiyatlar 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

Saklı Vadi Konakları görücüye çıkıyor!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 11 Mayıs'a ertelendi!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor. Saklı Vadi Konakları’nın basın toplantısı 11 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 4 Mayıs'ta!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Ayazağa'da fiyatlar 748 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Vadi İstanbul Park Residence nerede?

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Park Residence'de banka kredisiyle taksit imkanı sağlanıyor. Proje İstanbul Sarıyer Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Papatya Park Residence'ta 2. etab Mart 2017'de satışa çıkacak!

Beylikdüzü - Beykent'te Papatya Residence ve Papatya Vadi Konakları projelerini hayata geçiren Düzlem Yapı, 557 daire ve 18 dükkandan oluşan üçüncü papatyasını aynı ilçeye kondurmaya hazırlanıyor.

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi!

Vadi İstanbul Park Residence satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Ayazağa'da inşa edilen projede 762 konut ve ticari birimler yer alıyor.

Anatolium Marmara Residence nerede?

Anatolium Marmara Ofisleri Maya İnşaat ve Yılsan Holding imzası taşıyor. 3 ay içerisinde satışa çıkacak projedenin kiralanabilir alanı 60 bin metrekareden oluşuyor. Peki Anatolium Marmara Residence nerede?

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat!

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat listesi 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Başakşehir Residence projesinde firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

vadi marmara residence ne zaman teslim Haberi

vadi marmara residence ne zaman teslim

Toplam 102 adet konuttan meydana gelen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Florya İnşaat imzası taşıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek proje 12 katlı tek blok halinde inşa edilecek. Projenin çalışmalarına önümüzdeki ay başlanacak.


Sosyal kullanım alanları arasında sauna, fitness ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer alan projede ilk 30 daire için 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


Vadi Marmara Residence fiyatları 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İnşaat çalışmalarının başlaması ile 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Telefon: (0212) 871 41 51 

Web adresi: www.floryainsaat.com

Tülay...