26 / 04 / 2024

Vadiyaka Evleri ne zaman teslim

Vadiyaka Evleri ne zaman teslim

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 361 konut ve 56 adet ticari ünite yer alıyor. Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunan projede 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tipleri bulunuyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe Rezidans 3 blok halinde yükseliyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Pırlanta Göztepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadiyaka Evleri Başakşehir fiyatları!

Vadiyaka Evleri Başakşehir fiyatları 495 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vadiyaka Evleri Başakşehir projesinde Fuzul Yapı bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadiyaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadiyaka Evleri teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirtiliyor. Fuzul İnşaat projesi Vadiyaka Başakşehir'de yüzde 40 peşinatla, 12 ay sıfır faiz ödeme planı uygulanıyor...

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Fuzul Vadiyaka Evleri satılık!

Fuzul Vadiyaka Evleri satılık daire fiyatları 495 bin TL'den başlayarak, 1 milyon TL'ye kadar çıkıyor. Başakşehir'de yer alan Vadiyaka Evleri projesi Haziran 2017'de tamamlanıyor...

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadiyaka Evleri ödeme planı!

Başakşehir Vadiyaka Evleri ödeme planına göre firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Başakşehir Vadiyaka Evleri'nde dairelerin fiyatları 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadiyaka Evleri ne zaman teslim Haberi

Vadiyaka Evleri ne zaman teslim

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Vadiyaka Evleri konum olarak; Olimpa Park ve Olimpa Avm 'ye yakında inşa ediliyor. Projede 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daireler mevcut. 


Fuzul Yapı imzasıyla yükselen proje hem oturumluk hem de yatırımlık olarak yükseliyor. Özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla büyük ilgi gören projede 361 konut ve 56 adet ticari ünite mevcut. 



Lokasyon olarak Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede yer alan projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. 


Vadiyaka projesinde çocukların güvenle ve özgürce oynayabilecekleri özel bir ‘çocuk oyun adası’ da yer alıyor. 



Telefon: 0212 488 48 04

Web: