24 / 04 / 2024

Vahap Küçük Yalova arazi

Vahap Küçük Yalova arazi

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

16 soruda LC Waikiki tüm detaylarıyla! 56 ülkenin 22'sinde sektör lideri!

1988 yılında Fransız asıllı üç ortak tarafından kurulan LC Waikiki, Vahap Küçük tarafından 1990 yılında alındı ve Türk markası haline getirildi. Peki LC Waikiki'nin kaç mağazası var? İşte 16 soruda LC Waikiki 2022! 

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

LC Waikiki 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştı!

Perakende sektörünün lider markaları arasında yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, ''2009 yılında da ilk yurtdışı mağazamızı açarak global marka olma yolunda adım attık. Şu anda 46 ülkede binden fazla mağazaya ulaştık'' dedi.

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Yalova Kadıköy'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından 2 arsa ihale ile satışa sunuyor. Satış ihaleleri 15 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 arsa!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 303 bin 353 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Yalova Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Yalova Kadıköy Belediyesi, 3 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek...

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 gayrimenkul!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet gayrimenkul toplamda 22 milyon 303 bin 393 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yalova Altınova'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 427 bin 604 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Vahap Küçük Yalova arazi Haberi

Vahap Küçük Yalova arazi

Vahap Küçük'ü 1997'ye kadar pek kimse bilmezdi. Fransız çocuk giyim markası LC Waikiki'yi almasının ardından kamuoyunda tanımaya başladı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Küçük, LC Waikiki'yi bu tarihten itibaren büyüttü. Sınırlı sayıda ülkede mağazası olan LC Waikiki, bugün Türkiye'nin en büyük hazır giyim markası haline geldi. Marka, bölgesel bir marka oldu. 

Vahap Küçük, küresel bir marka haline gelmek için de çok ciddi adımlar atıyor. Bugün 50'ye yakın ülkede bini aşkın mağazaya ulaştı. Vahap Küçük'ün kaptanlığında büyümesini sürdüren LC Waikiki'nin 2023'e ilişkin planları de oldukça iddialı. Avrupa'nın en başarılı 3 markasından biri olmayı planlıyorlar. Marka, 2020 itibariyle 22.6 milyar Türk Lirası net satış, yaklaşık 50 bin istihdam, 845 milyon dolar ihracat yaptı.

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon...