16 / 04 / 2024

Vahit Araman

Vahit Araman

Panda Kompozit Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Vahit Araman, Yavuz Canarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da Uptiwins Residence A Blok'ta kuruldu

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Vahit Kirişçi'den açıklama: Bu illerde olana destek ödemesi yatacak!

Vahit Kirişçi dar gelirli aileleri sevindirecek bir açıklama yaptı. Bu illerde olanlar geri ödemesiz devlet desteği alabilecek. 11 ili kapsayan açıklama ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere müjdeyi verdi! Ödemeler bugün yapıldı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi binlerce çiftçinin heyecanla beklediği tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Bakan Kirişci açıkladı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin.. Para yatmış olabilir

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, devletin yeni destek ödemelerinin ilanını yaptı. Çiftçilerle ilgi müjdeli haberi verdi. Hesabınıza para yatmış olabilir. Tek tek hesaplara yatmaya başladı. Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin! İfadesini kullandı.

Çiftçiler dikkat! Peş peşe yeni ödeme geliyor! Bakan Kirişçi tek tek açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 268 milyon 568 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti. Bakan Kirişci, aynı zamanda destek ödemelerinin dağılımı ile ilgili de bilgi verdi.

Hesaplarınızı hemen kontrol edin! Bakan Kirişci açıkladı! 1 milyar 268 milyon TL'lik ödeme bugün hesaplarda!

Çiftçilere yönelik destek ödemelerinin ne zaman başlayacağına dair meraklı sorular mevcuttu. Ancak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" açıklamasında bulundu.

Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerinin geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılacağını söylemişti. Peki Tarımsal destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çay, mazot ve gübre destek ödemelerinde son dakika!

Çiftçiler dikkat! Tarımda yepyeni bir dönem başlıyor! Bakan Kirişçi resmen duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda dokuz yasa ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını ifade ederek, "Bu mevzuatla birlikte tarımda resmen yeni bir dönem başlayacak. Bu yıl yeni bir yüzyıla başladık. İşte bu yeni yüzyıla yakışacak bir biçimde planlı ve sözleşmeli üretim modeli gerçe

Çiftçilere yeni destek müjdesi! Tarım Bakanı resmen açıkladı! Peş peşe açıklamalar çiftçileri sevindirdi!

​​​​​​​Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıp yatmadığı sorusunun sorgulanan konular arasında yer alırken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleri doğrultusunda 1 milyar 653 milyon 871 bin TL’nin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Çiftçilere son dakika müjdesi! Tam 1 milyar 653 milyon 871 bin TL hesaplara peş peşe yattı! Hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabı Twitter'dan tarımsal destek ödemeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Bakan Kirişci, kalem kalem yapılan ödemeleri de açıkladı. Peki hangi tarımsal destek ödemeleri yatırıldı? 

Çiftçilerin beklediği finansman sağlanıyor! Bakın hangi konularda çitçilere destek var!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçilere müjdeli haberini duyurdu: Üretimlerini yeniden verimli bir şekilde yapmaları için çiftçilere destekler verilecek. Bu destekler arasında finansman desteği de bulunuyor.

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Ödemeler bugün başlıyor! Hemen paranızı çekin

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarafından  çiftçilerin yüzünü güldürecek güzel haber geldi. Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Hemen paranızı çekin!

Vahit Araman Haberi

Vahit Araman

Panda Kompozit Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Vahit Araman, Yavuz Canarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Temmuz'da kuruldu. Panda Kompozit Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Panda Kompozit Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Soğanlık, Yalnızselvi Caddesi, Uptiwins Residence A Blok,...