29 / 03 / 2024

vakıf gyo esas sözleşme 19 madde değişikliği

vakıf gyo esas sözleşme 19 madde değişikliği

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket esas sözleşmesinin 19. maddesinin değiştirilmesi amacıyla SPK'ya yapılan başvurunun uygun görüldüğünü ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına izin başvurusu yapılacağını açıkladı...

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesi değişti ve tescil edildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliğine bakanlıktan onay!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesinin değiştirilmesine, T.C. Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. Maddesinin ekli tadil metninde yer aldığı şekliyle değiştirilmesine karar verildi. 

Vakıf GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Vakıf GYO tarafından Esas Sözleşmenin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. Maddesinin ekli tadil metninde yer aldığı şekliyle değiştirilmesine karar verilmiş olup, gerekli iznin alınması için SPK'ya başvuruldu.

Vakıf GYO'nun Esas Sözleşmesi'ndeki değişiliği tescillendi!

Vakıf GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde değişiklik yapılmış olup söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 16 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi ve 18 Haziran 2020 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi.

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkardı!

Vakıf GYO'nun sermayesini 460 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri tamamlandı ve yeni sermayeyi gösteren Şirket Esas Sözleşmesinin 7. maddesi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkaracak!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak Esas Sözleşmemizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu'nun 02 Haziran 2020 tarih ve 12233903-340.05.05-E.5497 sayılı yazısı ile onay verildi.

Vakıf GYO'nun sermayesi artırılıyor!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin, 230 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, yüzde 100 oranında bedelli olarak 4 milyon 860 bin TL'den 460 milyon TL'ye artırılması kapsamında SPK onayına sunulan taslak izahname yayınlandı...

Vakıf GYO Sermaye Artışından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Rapor!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin "Bedelli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanımına İlişkin Denetim Komitesi Raporu" yayınlandı.

vakıf gyo esas sözleşme 19 madde değişikliği Haberi

vakıf gyo esas sözleşme 19 madde değişikliği


Vakıf GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 19. maddesinin değiştirilmesi amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru uygun görülmüş olup, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına izin başvurusu yapılacaktır.



Dosya için