16 / 04 / 2024

VakıfBank 0 98 faiz kampanyası

VakıfBank 0 98 faiz kampanyası

VakıfBank uyguladığı kampanya ile yurt genelinde konut fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulayarak yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı ile 2.000’den fazla konut satıyor.

Vakıfbank'tan 'Borsaya 0 Komisyonla Merhaba' kampanyası!

Vakıfbank, 'Borsa Tanışma' kampanyasıyla yatırımcılara "0" komisyonla borsa kapılarını aralıyor! İşte ayrıntılar...

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

VakıfBank konut kredisi faizleri ne kadar oldu?

VakıfBank konut kredisi faizleri yüzde 0.79’dan başlıyor. Banka pek çok ihtiyaca yönelik sıfır, ikinci el, banka gayrimenkulü yada kentsel dönüşüm konutları için farklı kampanyalar sunuyor...

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’den başlıyor!

Kamu Bankaları son günlerde devlet destekli kredi kampanyalarına hız verdi. VakıfBank’ta bu kapsamda devlet destekli konut kredisi ürünleri için faiz oranlarını aylık yüzde 0.58’e kadar düşürdü.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

VakıfBank’tan ikinci el konuta da 0.79 faiz!

VakıfBank banka gayrimenkulü olan ikinci el konutlar için de aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

VakıfBank 0.79 faizli konut kredisi hesaplama!

VakıfBank kampanyalı kredi ürünü kapsamında ilk kez satışa sunulan konutlar için yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. VakıfBank’tan 0.79 faizli konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları ne kadar 2019?

VakıfBank konut kredisi ürünleri için tabela faizi olarak yüzde 1.39 oran sunsa da kampanyalı konut kredisi ürünleri dahilinde yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla pek çok kampanya uyguluyor...

VakıfBank kampanyalı konut kredisi faizleri 0.79’dan başlıyor!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında farklı bir çok bütçe ve plana yönelik alternatif kredi fırsatları sunuyor. Bankanın kampanyalı konut kredisi faizleri %0.79’dan başlıyor.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası!

VakıfBank, banka gayrimenkulü konut kredisi ürünü için yüzde 0.99 faiz oranı ile 15 yıla kadar vade ve konutun liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ile yüzlerce konutu satışa sunuyor...

VakıfBank konut kredisi yapılandırma şartları 2019!

VakıfBank yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi yapılandırmaya devam ediyor. Peki VakıfBank’ın konut kredisi yapılandırma şartları neler?

Vakıfbank da konut kredisi faizini yüzde 0.99'a indirdi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimi kampanyasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0.99'a düşürdü.

VakıfBank 0 98 faiz kampanyası Haberi

VakıfBank 0 98 faiz kampanyası

VakıfBank Banka Gayrimenkulü Konut Kredisi kampanyası kapsamında banka mülkü olan 2000’den fazla konut için konut satış fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim ve yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı sunuyor.

Konut kredisi faiz oranları seçim sonrasında bir bir artmaya başlamışken kampanya konut alıcısına büyük fırsat sunuyor. VakıfBank’ın uyguladığı kampanya sadece banka mülkü konutlar için geçerli olup eldeki konutlar bittiğinde son bulacak.

Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; VakıfBank’ın ilgili konut kredisi kampanyası üzerinden 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin 5 yıl vadeli taksitleri 2.200 TL, 10 yıl vadeli taksitleri ise 1.420 TL oluyor. 10 yıl vade için gerçekleştirilen toplam geri ödeme 170.000 TL’ ye karşılık geliyor.

*Vakıfbank'ın satışa çıkardığı 2 binden fazla konut, daha önce icra yoluyla bankaya geçmiş...