25 / 04 / 2024

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.



Sıfır konutlarda faiz oranlarını 0,79'a düşüren Vakıfbank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası kapsamında ikinci el konutlara da 0,79 faiz oranı uygulamaya başladı.

Kamu bankaları yeni yıl itibariyle konut kredisi faizlerini sadece sıfır konut satışları için yüzde 0.79’a çekmişti. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank ikinci el konut taleplerini yüzde 0.94 faiz oranı le karşılıyor. İkinci el konutta en uygun kred faiz oranı yüzde 0.93 olarak sunuluyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi kampanyası kapsamında se ikinci el konutlarda da yüzde 0.79 faiz oranı uyguluyor. Banka ipotek yoluyla kendine geçen konutları internet üzerinden düzenlenen ihale satışa sunuyor. Yurt genelinde hemen her ilde bulunan binlerce konut için yüzde 0.79 faiz oranı sunan banka ayrıca konutlara lste fiyat üzerinden de yüzde 20 fiyat indiriminde bulunuyor.

Konut Kredisi Hesaplama

VakıfBank'tan banka gayrimenkulü kredi için 150.000 TL tutarda 15 yıl vadel konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri yaklaşık 1.500 TL, toplam geri ödeme ise 281.600 TL’ye denk geliyor.


Geri Dön