26 / 04 / 2024

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranları konut kredisi 2019

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranları konut kredisi 2019

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının peş peşe arttığı haftada VakıfBank’ta konut kredisi artışlarına dahil oldu. Banka konut kredisi faizlerini 24 puan birden yükseltti…

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Resmi internet sitelerinde açıklandı. Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat... İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Banka, hesabı olanlara 50000 TL düşük faizli kredi verecek.

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

Vakıfbank'tan flaş açıklama... Vakıfbank müşterileri önce önce baksın

Vakıfbank'tan konut almak isteyen müşterilerine ya da konut almayı düşünen diğer vatandaşlara yönelik önemli bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Kampanya duyurusunda kredi fırsatının detaylarına yer verildi.

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranları konut kredisi 2019 Haberi

VakıfBank’ta konut kredisi faiz oranları konut kredisi 2019

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının hızla yükseldiği haftada Ziraat Bankası ve HalkBank’ta faiz artışı uygulamasına rağmen VakıfBank faiz oranlarında değişiklik yapmamıştı. Bankanın haftanın son işlem gününde diğer bankalara katılarak konut kredisi faiz oranlarını 24 puan birden arttırdı. VakıfBank Mart ayında kamu bankalarının ortak konut kredisi kapsamında yüzde 1.28 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyordu.

VakıfBank kampanya sonrasında ise konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.45 ve bu güne dek yüzde 1.55 olarak kullandırmaya devam etti. Banka bugün itibariyle konut kredisi faizlerini yüzde 1.79’a çıkardı. VakıfBank 10 yıla kadar tüm vadeler için yüzde 1.79 konut kredisi faiz oranı uyguluyor.

VakıfBank Konut Kredisi Hesaplama

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; VakıfBank’tan güncel faiz oranları ile 250.000 TL tutarda konut kredisi için 10 yıl vadeli konut...