19 / 04 / 2024

Vali Toprak

Vali Toprak

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

Malatya Yazıhan'da yatırımlar artacak!

Yazıhan hükümet konağında İlçe Kaymakamı Akça, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Daire Müdürleri ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Toprak, Kaymakamlık Makamında brifing aldı.

Malatya Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında son durum!

Vali Toprak, Battalgazi ilçesinde yeni yapılacak olan Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı

İzmir Peterson Köşkü restorasyonu 3 yıl içinde tamamlanacak!

Peterson Köşkü'nün restorasyon çalışmalarının 3 yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Vali Toprak, "Köşk, açık kafeterya ve sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği bir alan olarak hizmet verecek" dedi

Bayındır Hacı Sinan Cami ve Külliyesi restore ediliyor!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Bayındır'da yapılan restorasyon çalışmaları ve yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu, Vali Toprak'a restorasyonu gerçekleştirilen 'Hacı Sinan Camii ve Külliyesi' hakkında bilgi verildi

İstanbul otoyolu ve tüp geçit projesi İzmir'e ivme kazandıracak!

İki büyük projeyi Egeli Sabah'a değerlendiren Vali Toprak ve kentin kanaat önderleri, İstanbul otoyolunun ve tüp geçidin İzmir'e büyük ivme kazandıracağını dile getirdi.

Mustafa Toprak Karşıyaka Stadı'nın inşaatını inceledi!

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Mustafa Toprak, çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

Karşıyaka Stadı'nda zemin çalışmaları başlayacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, inşaat çalışmaları süren Karşıyaka Stadı'nda incelemelerde bulundu. Vali Toprak, zemin ıslah çalışmalarının da başlamasını söyledi. Stad'ın 2016-17 sezonuna yetişmesi için talimatı verildi.

Fuar İzmir'e büyük övgüler geldi!

Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

Gaziemir Fuar Kompleksi 500 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa ediliyor!

Kocaoğlu, Vali Toprak ile AK Partili ve CHP'li vekilleri Gaziemir'de yapımı süren Fuar İzmir şantiyesinde ağırladı. Vali Toprak, tesis için Kocaoğlu'nu tebrik ederken, "Önemli hedeflere giden ilimizin böyle tesislere ihtiyacı vardı" dedi.

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Mustafa Toprak İzmir'deki çadır kent alanlarının incelenmesini istedi!

İzmir'de olası bir deprem sonrası insanların toplanacağı alanların büyük bir bölümünün aktif fay hatları üzerinde olduğu haberi üzerine Vali Toprak, 211 yerin yeniden gözden geçirilmesini istedi

Mustafa Toprak: İzmir'e yatırım 16 milyar lirayı bulacak!

Vali Toprak, geçen hafta açtığı twitter hesabından 2 mesaj atarak kente 10 yılda 11 milyar liralık yatırım yapıldığını ve devam eden projeler tamamlandığında bunun 16 milyara ulaşacağını duyurdu.

Toprak Koruma Kurulu toplantısı yapıldı!

Kırıkkale Toprak Koruma Kurulu toplantısı Vali Ali Kolat başkanlığında yapıldı. Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Toprak Koruma Kurulu Üyeleri katıldı.

Vali Toprak Haberi

Vali Toprak

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu üyelerine Gaziemir Yeni Fuar Alanı'nı tanıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentin vizyon projesinde bu kez siyasileri ağırladı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsle, milletvekilleriyle birlikte Fuar Alam'na gelen Kocaoğlu, burada İzmir Valisi Mustafa Toprakla buluştu. Kocaoğlu, heyete inşaat çalışmalarını gezdirdi. 25 Mart'ta yapılacak Mermer Fuarına yetişmesi planlanan alanla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe de heyeti bilgilendirdi. 


PRESTİJLİ BİR YER 

Yeni Fuar Alanı'nı çok beğendiğini belirten İzmir Valisi Mustafa Toprak, "İnsan hakikaten dışarıdan gelip geçince bir şeyler hissediyor ama içeriye girince devasa büyüklüğünü de görmüş oluyoruz. Ben Aziz Kocaoğlu'nu ve çalışma ekibini tebrik ediyorum. İlimizin, özellikle fuarcılık konusunda da önemli leri var. Bu hedefe gidecek yolda da böylesi mükemmel, önemli alanların oluşması gerekiyor....