20 / 04 / 2024

Vali Vahdettin Özcan

Vali Vahdettin Özcan

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan kimdir? Vali Vahdettin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özcan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özcan'ın biyografisi...

Çankırı'da 13 arsa 49 yıllığına yatırımcılara tahsis edilecek!

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 yılında düzenlenen iftar yemeğinde yatırımcılara hazine taşınmazlarının tanıtımı yapılmış, 13 adet taşınmaz malı değerlendirmek üzere yatırımcılar Çankırı iline davet edilmişti.

Pal City 2 Vali Konakları Antalya fiyatları!

Pal City 2 Vali Konakları Antalya fiyatları 2+1 dairelerde 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Pal City 2 Vali Konakları projesi 2018'in üçüncü çeyreğinde teslim edilecek...

Döşemealtı Pal City Vali Konakları 2 satışa çıktı!

2016 Emlak piyasasına hızlı bir giriş yapan Antalya, yeni cazibe merkezi olan Döşemealtı’na yapılan yatırımlar ile dikkat çekiyor. Halkın Vali Konakları olarak adlandırdığı bölge yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Edirne'deki eski vali konağı kadın merkezi oluyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bir süre önce mülkiyeti Edirne Belediyesi’ne geçen Eski Vali Konağı’nın kadın merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Antalya Pal City Vali Konakları'nda fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

Aralarında eski ve yeni bakanlar, büyükelçiler, üst düzey bürokratlar, belediye başkanları ve Antalya iş dünyasının büyük firma sahiplerinin de yer aldığı, 2 etaptan oluşan çok lüks "Pal City Vali Konakları" projesi toplam 284 milyon liraya mal olacak.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Çankırı Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan 5 Nisan 2016 Salı günü Süleyman Demirel Fen Lisesi Yurdu inşaatında incelemede bulundu. Firma yetkilisi inşaat hakkında bilgi vererek,yüzde 85 nakdi, yüzde 90 fiziki olarak bittiğini belirtti.

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Özcan Group eleman arıyor!

Özcan Group, Karaman İli, Ermenek İlçesi'nde kurulu ''Mut-Ermenek Yol Yapım Şantiyesinde'' görevlendirmek üzere inşaat mühendisi arıyor. İşte adaylarda aranan özellik....

Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışık göründü!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'nde ışığın göründüğünü bildirdi. Çankırı Valisi Özcan: "Nisan ayı sonlarına doğru çalışmaların tamamlanıp, ilk aracın tünelden geçmesi bekleniyor"

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası'nın ihalesi 22 Mart'a ertelendi!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Ilıca Mahallesi'nde bulunan Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 22 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Onikişubat Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya veriliyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya veriyor. Kaplıcanın yıllık kirasının muhammen bedeli 1 milyon 920 bin TL olarak belirlendi. İhale için son başvuru tarihi 10 Mart 2016.

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

Vali Vahdettin Özcan Haberi

Vali Vahdettin Özcan

Vahdettin Özcan kimdir?

Vahdettin ÖZCAN, 1961 yılında Sinop İli Türkeli İlçesi Helaldı (Güzelkent) Beldesi'nde dünyaya geldi. 1978-1979 eğitim döneminde İstanbul Vefa Lisesi'ni üçüncülükle tamamlayıp, 1979-1983 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne devam edip Kamu Yönetimi bölümü lisans diplomasını aldı. 1984 yılında açılan Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavını kazanarak İstanbul Kaymakam adayı ünvanı ile mülki idare amirliği mesleğine başladı.


Kayseri Yahyalı, İstanbul Eminönü ve Şırnak Cizre Kaymakam Vekilliği, Zonguldak Devrek, Şanlıurfa Bozova, Diyarbakır Ergani Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında açılan sınavı kazanarak Mülkiye Müfettişi, 1995 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü'nde "İmar Planlarının Hukuki Rejimi" konulu yüksek lisans yaparak diplomasını almıştır.


1987 yılında 2 hafta süreli Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hizmet içi eğitim,...