29 / 03 / 2024

vali Yusuf Mayda

vali Yusuf Mayda

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda kimdir? Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Mayda, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Yusuf Mayda...

Gaziantep Vali Konağı ve lojman alanı 65 milyona kiralandı!

Gaziantep İl Özel İdaresi kapatılmasından önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne 29 milyon liraya satılan Vali Konağı ve lojman alanı yap-işlet-devret modeli ile 21 yıllığına kiraya verilmişti.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki deniz projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapılan deniz projelerini anlattı. Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Ordu Vali Konağı'nın restorasyon ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi Sıtkıcan Caddesi’nin girişinde 19. yüzyılın Osmanlı mimarisiyle inşa edilen ve 3 yıldır ödenek bekleyen tarihi Vali Konağı’nın restorasyonu için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Antalya Vali Konakları 2.etap ödeme koşulları!

Antalya Vali Konakları 2.etap projesinde 2+1'lerin satış fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları'nda teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Antalya Vali Konakları ev fiyatları!

Antalya Vali Konakları ev fiyatları 2+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları projesinde teslimler 3 yıl sonra yapılıyor...

Antalya Pal City Vali Konakları fiyat listesi!

Antalya Pal City Vali Konakları fiyat listesi 270 bin TL'den başlıyor. Pal City Vali Konakları 2.etapta 400 konut bulunuyor...

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini inceledi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un tek akıllı ve engelsiz müzesini ziyaret etti. Eksikleri ve yapılabilecek düzenlemeleri inceledi.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Yusuf Akçayoğlu: 3. havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Uluslararası şehir ve teknolojileri buluşturan Smart City Expo İstanbul fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyledi.

Yusuf Akçayoğlu: Yeni havalimanı şehrin aklına değer katıyor!

Dünyanın en büyük şantiyelerinden yeni havalimanının yapım teknolojisinin şehrin aklına değer kattığını söyleyen İGA CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Şu anda bile smart yönetim yapıyoruz. " dedi.

Emlak zengini Yusuf Ocakoğlu'nun serveti buharlaştı!

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 11 yıl önce ölen gayrimenkul zengini Yusuf Ocakoğlu’nun bankadaki 2 milyon 724 bin 897 TL’lik servetinin buharlaştırıldığı iddiasıyla açılan davada, oğlu Burhan Ocakoğlu, bankada bir finans çetesi olduğunu öne sürdü.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari ayağa kaldırılacak!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB olarak ÇEKÜL Vakfı ile birlikte el ele vererek, ata yadigarı kırsal mimariyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

vali Yusuf Mayda Haberi

vali Yusuf Mayda

Yusuf Mayda kimdir?

1964 yılında Gaziantep de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1986 yılında bitirdi. 

Memuriyet hayatına 1987 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak başladı. Sırasıyla Malatya/Arapgir, Siirt/Baykan, Kırklareli/Vize Kaymakamlığı, Karaman Vali Yardımcılığı ve Sakarya/Söğütlü Kaymakamlığı yaptıktan sonra 2003 yılında İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı, 2005 yılında Personel Genel Müdür Yardımcısı, 2008 yılında da Personel Genel Müdürü oldu. 


Resmi Gazete’nin 17 Ağustos 2011 tarihli sayısında yayımlanan kararnamesi ile İlimize Vali olarak atandı.

1993 de İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansı, 2000 yılında Exeter Üniversitesinde yüksek lisans ve 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde  doktorasını yaptı.

İyi derece İngilizce bilmekte olup, evli ve dört çocuk...