25 / 04 / 2024

valide suyu daire fiyatları

valide suyu daire fiyatları

Valide Suyu Evleri 'nde satışı devam eden son konutun fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Uğurgül İnşaat Valide Suyu Konutları'nda 230 bin liraya 2+1!

Küçükköy Valide Suyu Evleri'nde son 2 konutun satışı devam ediyor, teslimlerin hemen gerçekleştiği projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Manisa'daki su depoları onarılıyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içmelerini sağlamak amacıyla su depolarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kula'nın altyapısı yenileniyor!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş Jandarma Kavşağında gerçekleştirilen yatay sondaj çalışmasını yerinde inceledi.

Manisa Gördes'in altyapısı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması yaptı.

Manisa Dalbahçe'nin su sorunu çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi...

Gölmarmara’nın su depoları yenileniyor!

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi.

Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Manisa Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Manisa'daki 67 adet içme suyu deposu onarım ihalesine çıkıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı su içebilmeleri için ilçe merkezi ve mahallelerde mevcut olan 67 adet içme suyu deposunun bakım onarım ihalesine çıkıyor

Gaziosmanpaşa Valide Suyu Konutları'nda satışlar tamamlandı!

Tüm dairelerin satışlarının tamamlandığı Validesuyu Konutları projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Valide Suyu Evleri 'nde son konut: 330 bin liraya 3+1!

Valide Suyu Evleri 'nde satışı devam eden son konutun fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Uğurgül İnşaat Valide Suyu Konutları'nda 230 bin liraya 2+1!

Küçükköy Valide Suyu Evleri'nde son 2 konutun satışı devam ediyor, teslimlerin hemen gerçekleştiği projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

valide suyu daire fiyatları Haberi

valide suyu daire fiyatları

Uğurgül İnşaat'ın Gaziosmanpaşa 'da hayata geçirdiği Valide Suyu Evleri 11 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılıyor.


12 katlı 9 blok halinde inşa edilen Valide Suyu Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor.


Gaziosmanpaşa Valide Suyu Evleri 'nde satışı devam eden son konutun fiyatı 330 bin lira olarak belirlendi. 3 oda 1 salon olan dairenin teslimi hemen gerçekleşiyor

Valide Suyu Evleri 'nde; basketbol sahası, 2 adet yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları ve voleybol sahası bulunuyor.


Telefon:0212 618 00 53

Web Adresi: http://www.validesuyukonutlari.com

Ceren...