28 / 03 / 2024

validesuyu evleri fiyatları

validesuyu evleri fiyatları

Son 2 dairenin satışına devam edilen Validesuyu Konutları projesinde dairelerin fiyatları 230 bin TL ile 330 bin TL arasında değişiyor...

Validesuyu Gaziosmanpaşa Konutları'nda 235 bin TL'ye 2+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Validesuyu Konutları'nda satışına devam edilen son 2 dairenin fiyatları 235 bin TL'den başlayıp, 335 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Westside İstanbul Evleri fiyatları!

Westside İstanbul konum olarak Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede dükkanların fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Peki Westside İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Allure Tower Evleri fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Allure Tower Rezidans 'ta yüzde 1 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 400 adet rezidans daire bulunuyor. İşte Allure Tower Evleri fiyatları...

Kırklareli Gençer Kent Evleri fiyatları!

Gençer İnşaat tarafından hayata geçirilen Kırklareli Gençer Kent Evleri projesinde toplam 72 daire yer alıyor. Projedeki daireler daireler 130 metrekare ve 135 metrekare alanlara sahip. Kırklareli Gençer Kent Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Küçükçekmece Metropark Evleri fiyatları!

Metropark projesinde 1.270 tane daire yer alıyor. 60 ay vade farksız taksit yapılabilen proje 213 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Küçükçekmece Metropark Evleri fiyatları...

Çukurova Balkon Evleri fiyatları!

Çukurova Balkon projesi 2 blok olarak 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 244 adet daire yer alıyor. İşte Çukurova Balkon Evleri fiyatları...

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları!

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Feriköy'de hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Evleri 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları ne kadar?

İzmir Aypark Evleri fiyatları!

İzmir Aypark Evleri toplam 226 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler tek tip olarak 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Aypark Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Yüksekoba Terrace Evleri fiyatları!

Yüksekoba İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Yüksekoba Terrace Evleri projesi toplam 120 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bursa Yüksekoba Terrace Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Concord İstanbul Evleri lansmana özel fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1.175 adet daireden meydana geliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Bizim Evler 6 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları ne kadar?

validesuyu evleri fiyatları Haberi

validesuyu evleri fiyatları

11 bin metrekare inşaat alanına sahip Validesuyu Konutları'nda daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Ödemeler banka kredisi kullanılan Proje Uğurgül İnşaat tarafından inşa ediliyor. 



12 katlı 9 bloktan oluşan Validesuyu Evleri, İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Projede,  fitness center, 2 adet yüzme havuzu, voleybol sahası, güneşlenme terasları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve tenis kortu gibi imkanlar yer alıyor.




Teslimlerin hemen gerçekleştiği Validesuyu Gaziosmanpaşa Evleri'nde satışına devam edilen son fiyatı 230 bin TL ile 330 bin TL arasında değişiyor. Satışına devam edilen daireler 2+1 ve 3+1 olarak belirlendi.


0212 618 00 53

http://www.validesuyukonutlari.com

Merve...