19 / 04 / 2024

Valle Lacus sevgililer günü kampanyası

Valle Lacus sevgililer günü kampanyası

KLK YAPI’nın lüks yaşamın kapılarını araladığı ödüllü projesi ‘Valle Lacus’, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri satış ofislerine bekliyor. Valle Lacus, Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında, doğal yaşamın içerisinde konforlu, şık ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

Valle Lacus Vilları'nda 177.5 milyon TL'ye icradan satılık 30 villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Kartal Çukurova Balkon'dan Sevgililer Günü'ne özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, sevdiğiyle yeni bir yaşama adım atmak ya da eşine konforlu bir hayat hediye etmek isteyenleri Sevgililer Günü’nde 240 ay vadeli ve iki seçenekli kampanyası ile “ev”lendiriyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de Sevgililer Günü kampanyası kapsamında iki adet Iphone 7 hediye ediliyor...

ByPallette Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor!

40 yıl boyunca her türlü hava ve doğa koşullarını yaşamış; olgunlaşması tamamlanmış ahşap paletlerin ‘yeni dönüşümünden’ tasarlanan ve tamamı el işçiliği olan tasarım mobilyalar üreten ByPallette; Sevgililer Günü’nü romantik tasarımlarla karşılıyor.

Kavuklar Bornova'da sevgililer günü kampanyası başladı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Kavuklar Bornova projesi için Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Bugün ve yarın ev alacaklara peşinatın yüzde 10'u hediye edilecek.

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası!

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 40 blok halinde hayata geçiriliyor.

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası!

Adam Kule Sevgililer Günü kampanyası kapsamında 3 gece 4 gün Paris tatili hediye ediliyor. 27 katlı tek blok halinde yükselen proje 254 konut ve 88 home ofisten oluşuyor.

Tual Adalar, Sevgililer Günü'nde ev hayali kuran çiftleri bekliyor!

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik, Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri Kartal’da inşa ettiği ‘Tual Adalar’ satış ofisine bekliyor. Tual Adalar; orman ve deniz manzaraları daireler için cazip ödeme seçenekleri de sunuyor.

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

Confetti, Sevgililer Günü’ne özel halı tasarladı!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti, Sevgililer Günü’ne özel tasarladığı halısıyla banyonuzu kırmızının şıklığı ile buluşturuyor. Confetti Elite Afrodis, dokusu ve renk seçenekleriyle O’na aşkınızı anlatmak için sizi bekliyor.

Valle Lacus sevgililer günü kampanyası Haberi

Valle Lacus sevgililer günü kampanyası

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü’ne komşu olarak inşa edilen Valle Lacus villaları, aşklarını taçlandırarak ev sahibi olmayı hayal eden çiftler ile sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için lüks ve konforu bir arada sunuyor. Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında yepyeni bir hayata başlangıç yapmak isteyen çiftleri Sevgililer Günü’nde satış ofisine bekleyen KLK Yapı, İngiltere’den ‘yüksek övgü ödülü’nü getiren projesini kendi arazisi üzerinde inşa ediyor.

‘Türkiye Konut Geliştirme Kategorisi’nde ‘Yüksek Övgü Ödülü’ alan proje, son teknoloji ve sistemlerle donatılan 44 özel villadan oluşuyor. Çevreci yaklaşımıyla bilinen Valle Lacus, yüzde 65’e varan ısı tasarrufu sistemiyle de dikkat çekiyor. 


Lüks ve konforun harmanlanarak, İstanbul’a yeni bir bakış açısı sunan ‘Valle Lacus’, müşterilerine inzivaya çekilmeden, doğal hayatın içinde yer alabilecekleri bir yaşam sunuyor. Farklı tasarımı, işlevsel sosyal tesisi ve...