26 / 04 / 2024

van belediyesi kiralama ihalesi 2022

van belediyesi kiralama ihalesi 2022

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Van Gürpınar'da değişim ve dönüşüm başladı!

Van Gürpınar Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği 30 milyon TL'lik yatırımla bölgenin çehresini değiştirdi. İlçede başlatılan dönüşüm çalışmalarıyla metruk binalar yıkıldı ve yeni binalar inşa edildi.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Van'da ruhsata aykırı yapılara müdahale ediliyor!

Van’ın İpekyolu Belediyesi ekipleri, bir ilki gerçekleştirerek yapım aşamasında olan bir binanın ruhsat ve eklerine aykırı olmasından dolayı müdahalede bulunarak 2 katta tıraşlama işlemi gerçekleştirdi. 

Van'da 154 metruk yapı yıkıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini bozan ve tehlike arz eden yapılarla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Yapılan Çalışmalar ile şuana kadar 154 yapı yıktırılarak enkazları kaldırıldı.

Van Tuşba Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Tuşba Belediyesi tarafından, Polatoğlu Mahallesi'nde bulunan arsa satılıyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 12 milyon 183 bin TL olarak belirlendi.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

van belediyesi kiralama ihalesi 2022 Haberi

van belediyesi kiralama ihalesi 2022

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ve 1 otopark 5 yıllığına kiraya veriliyor.

Van İpekyolu'ndaki Park AVM'de yer alan 75 iş yeri ve 1 otopark için kiralama ihalesi 31 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Peki Park AVM'de yer alan iş yeri ve otopark için kira bedelleri kaç lira? İşte merak edilen ayrıntılar...

Van İpekyolu'ndaki Park AVM'de yer alan 75 iş yeri ve 1 otopark için 1 aylık muhammen bedel 1 milyon 500 bin TL+KDV, 1 yıllık muhammen bedel 18 milyon TL+KDV olarak belirlendi. 

5 yıllık geçici teminat bedeli 2 milyon 700 bin TL olarak belirlenirken, 5 yıllık muhammen bedel 90 milyon TL+KDV olarak açıklandı. 

Park AVM'de...