23 / 04 / 2024

van depremi yardım

van depremi yardım

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında zam depremi! Kimin maaşı kaç TL? Şimdi rakamlara bakın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar, maaşlarının kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı zamlı rakamları tek tek açıklandı. İşte merak edilen o rakamlar...

Kiracıya 3 bin TL, ev sahibine 5 bin TL! Depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

6 Şubat Kahramanmaraş depremi 10 ili etkiledi. Bu illerde yaşayan depremzedeler için devlet tarafından kiracılara 3 bin TL, ev sahiplerine ise 5 bin TL kira yardımı yapılacağı açıklanmıştı. Peki depremzede kira yardımı yattı mı? Depremzede kira yardımı ne zaman yatacak?

Depremzedelerin yardımına herkes koşuyor! Otomotiv sektörü de seferber oldu

Kahramanmaraş depremi 10 ilde binlerce kişiyi sevdiklerinden ayırdı. Depremin etkisine giren birçok il yaşanan tahribattan dolayı yaşanmaz hale gelirken, tüm Türkiye yardım için seferber oldu. Maddi yardımın dışında ellerindeki imkanları da seferber eden otomotiv markaları, her alanda ihtiyaç sahipl

Uzmanlardan Van depremi yorumu! Büyük bir depremin öncüsü mü?

Van YYÜ Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Van depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Van Edremit'teki inşaat halindeki cami yardım bekliyor!

Van merkez Edremit ilçesi Kurubaş Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 2 minareli olarak tasarlanan bin kişilik camii hızla yükselirken, camii yaptırma derneği üyeleri hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor.

Van Sosyal Yardımlaşma Vakfı 200 kişilik yurt yaptıracak!

Van Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapım işini 10 Nisan 2015 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkaracak. Yurdun yapımı 200 gün sürecek.

Kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama!

Kentsel dönüşümde Deprem Risk Raporu Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra Binadaki Mülk Sahipleri Kentsel Dönüşüm Kira yardımından yararlanabiliyor, kira yardımı sorgulanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama ...

İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm kira bedellerinde artış uyguladı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşüm kira bedelleri ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımları arttırıldı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ücretleri..

Kentsel dönüşüm kira yardımı arttı mı?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binayı anlaşma ile tahliye edenlere Bakanlık tarafından yapılacak yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı arttı mı?

Kentsel dönüşümde kira yardımı 680 TL!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden inşa edileceği kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını artırdı. Buna göre İzmir'de 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6,5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. Bakanlık,hak sahiplerine, mağdur olmamaları için kira yardımına devam ediyor.

van depremi yardım Haberi

van depremi yardım



CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Van'da yaptıkları ziyarete ilişkin bir rapor hazırladı.


16 Ağustos'ta 15.30'da Van Havaalanına inen CHP heyetini burada Van İl Başkanı Cemal Şen ve partililer karşıladı. İl Başkanlığına geçerek kısa bir basın toplantısı düzenleyen CHP yöneticileri daha sonra Canik Köyü'ne hareket etti.

Canik Köyü Muhtarı İdris İleri, Jandarma Tabur Komutanı ve köylülerin karşıladığı CHP heyeti vatandaşın derdini dinleyerek, çocuklarla sohbet etti.


CHP heyeti Canik Köyü'ne yaptıkları ziyaretin ardından Muradiye'de esnafla sohbet etti ve İlçe Başkanlığının Erciş Öğretmenevi'nde verdiği iftara katıldı. Erciş muhtarları, Esnaf ve Ticaret Odası Başkan ve yöneticilerinin de katıldığı iftar sonrasında CHP'liler, Van'a dönerek teravih sonrasında kahvehanelerde sohbet eden vatandaşlarla çay içerek dertlerini dinledi.


Daha sık gelin


Muradiye İlçe...