19 / 04 / 2024

van için toplanan yardım

van için toplanan yardım

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Van tekstil fabrikaları depremzede vatandaşlar için istihdam sağlıyor! 

Van Ticaret ve Sanayi Odası, depremzede vatandaşlar için istihdam ofisi açarak başvuranların kentteki fabrikalarda işe başlamalarını sağlıyor. 

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! 221 konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Van 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 221 konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

ABD'de ev kiralarının iptal edilmesi için protesto düzenlendi! 

ABD'nin New York şehrinde toplanan bir grup pandemi döneminde ev kiraların iptal edilmesi için protesto düzenledi. 

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Van'da inşa edilen 1000 konutun hak sahibi belli oldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran merkezli deprem sonrasında yıkılan evler için inşa edilen 1000 konut için hak sahiplerinin belirlendiğini dile getirdi. 

van için toplanan yardım Haberi

van için toplanan yardım



CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Van'da yaptıkları ziyarete ilişkin bir rapor hazırladı.


16 Ağustos'ta 15.30'da Van Havaalanına inen CHP heyetini burada Van İl Başkanı Cemal Şen ve partililer karşıladı. İl Başkanlığına geçerek kısa bir basın toplantısı düzenleyen CHP yöneticileri daha sonra Canik Köyü'ne hareket etti.

Canik Köyü Muhtarı İdris İleri, Jandarma Tabur Komutanı ve köylülerin karşıladığı CHP heyeti vatandaşın derdini dinleyerek, çocuklarla sohbet etti.


CHP heyeti Canik Köyü'ne yaptıkları ziyaretin ardından Muradiye'de esnafla sohbet etti ve İlçe Başkanlığının Erciş Öğretmenevi'nde verdiği iftara katıldı. Erciş muhtarları, Esnaf ve Ticaret Odası Başkan ve yöneticilerinin de katıldığı iftar sonrasında CHP'liler, Van'a dönerek teravih sonrasında kahvehanelerde sohbet eden vatandaşlarla çay içerek dertlerini dinledi.


Daha sık gelin


Muradiye İlçe...