28 / 03 / 2024

Van-Merkez

Van-Merkez

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Adıyaman-Gölbaşı 2. etap, Manisa merkez-Osmancalı ve Gördes, Van-Merkez ve İstanbul-Kayabaşı konutları, altyapı ile sosyal donatı inşaatı için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu

10 soruda TOKİ Van Merkez sosyal konutları!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Van'da yıkılan evlerin yerine çelik konstrüksiyonlu yeni evler yapılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan deprem sebebiyle Van'da yıkılan ve ağır hasar gören evlerin yerine, çelik konstrüksiyonlu yeni evlerin yapılacağını dile getirdi.

Van Valisi'nden deprem açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki deprem sebebiyle hasarlanan İran sınırındaki mahallelerde inceleme yaptı...

TOKİ'den Van'a hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Merkez Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi!

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda inşa edilen Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Van Merkez Dükkanlar projesinin temeli atıldı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından şehir merkezinde yıkımı tamamlanan 47 eski yapının yerine hayata geçirilecek “Merkez Dükkanlar Projesi”nin temel atma töreni yapıldı.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Van Merkez Şerefiye'de son teslim günü bugün!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 248 adet konutun hak sahipleri 28 Kasım - 21 Aralık 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklar.

Van Merkez Şerefiye'de konut teslimleri başlıyor!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde T1-9A/B, T1-10A/B, T1-11A/B, T2-10, T2-11, T2-13, T2-14 ve T2-15 bloklarda yer alan 248 adet konutun hak sahipleri 28 Kasım - 21 Aralık 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklar.

Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

Van Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı!

Van Merkez Tuşba ilçe Kaymakamlığı tarafından, engelli, dul, öksüz ve yetim ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı olarak Tuşba Sosyal Hizmet Merkezi açıldı.

TOKİ Van Şerefiye sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucunda hak sahibi olanlar, 14-25 Kasım 2016 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası bugün!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 248 konut projesinde kura çekimi bugün. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Van-Merkez Haberi

Van-Merkez

TOKİ, Manisa Turgutlu'ya hastane, Erzurum-Hınıs'a okul, Ankara-Yapracık, İstanbul-Kayabaşı ile Sivas merkeze konut ve altyapı inşaatları için ihale açtı.

Adıyaman Gölbaşı 2. etaba 392 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 21 milyon 875 bin 387 lira
bedelle, "Merkez Yapı İnşaat Taahhüt Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş." kazandı.

İşin başlangıç tarihi 14 Nisan 2009, bitiş tarihi ise 25 Nisan 2011 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 1 Haziran 2009 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif verdi.

Komisyon başkanlığı bu tekliflerin tümünü geçerli saydı.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle konut, ilköğretim okulu, Bekçi kulübesi, ticaret merkezi, cami ile ada içi ve genel...