23 / 04 / 2024

van ptt binası temeli atılıyor

van ptt binası temeli atılıyor

PTT Van Başmüdürlüğü PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlerken, 4 yıl önce depremde yıkılan binanın yenine ise yenisinin temelleri atıldı.

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Van'da 32 fabrikanın inşaatı tamamlandı!

 Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alanın inşası tamamlandı.

TOKİ Van Erciş 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Lüleburgaz'da tarihi PTT binası kaderine terk edildi!

Lüleburgaz'da yıllar boyunca PTT binası olarak kullanılan tarihi bina kaderine terk edildi. Mahalle sakinleri, tarihi PTT binasının restore edilmesini istiyor.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Hatay'da tarihi PTT binasının merdivenleri çöktü!

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

van ptt binası temeli atılıyor Haberi

van ptt binası temeli atılıyor

PTT Van Başmüdürlüğü PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlerken, 4 yıl önce depremde yıkılan binanın yenine ise yenisinin temelleri atıldı. 


PTT'nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı nın okunmasının ardından Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret eden PTT heyeti, ardından PTT Van Merkez Şubesi'nde 175. sırada işlem yapan Mustafa Erciş'e günün anısına çeşitli hediyeler verildi. 


Ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremde hasar gördüğü için yıktırılan PTT binasının yerine yapılacak olan yeni binanın temelleri törenle atıldı. 


Temel atma töreninde konuşan PTT Van Başmüdürü Hasan Sarı, 175 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, "Dort yıl önce yaşan deprem ve PTT kuruluşun tarihleri aynı gün olduğundan Van'da buruk bir...