04 / 05 / 2024

vandepremi

vandepremi

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

vandepremi Haberi

vandepremi



CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Sezgin Tanrıkulu ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil Van'da yaptıkları ziyarete ilişkin bir rapor hazırladı.


16 Ağustos'ta 15.30'da Van Havaalanına inen CHP heyetini burada Van İl Başkanı Cemal Şen ve partililer karşıladı. İl Başkanlığına geçerek kısa bir basın toplantısı düzenleyen CHP yöneticileri daha sonra Canik Köyü'ne hareket etti.

Canik Köyü Muhtarı İdris İleri, Jandarma Tabur Komutanı ve köylülerin karşıladığı CHP heyeti vatandaşın derdini dinleyerek, çocuklarla sohbet etti.


CHP heyeti Canik Köyü'ne yaptıkları ziyaretin ardından Muradiye'de esnafla sohbet etti ve İlçe Başkanlığının Erciş Öğretmenevi'nde verdiği iftara katıldı. Erciş muhtarları, Esnaf ve Ticaret Odası Başkan ve yöneticilerinin de katıldığı iftar sonrasında CHP'liler, Van'a dönerek teravih sonrasında kahvehanelerde sohbet eden vatandaşlarla çay içerek dertlerini dinledi.


Daha sık gelin


Muradiye İlçe...