23 / 04 / 2024

varlıbaş afyon

varlıbaş afyon

Avrupa'nın en büyük adliyesini Çağlayan'a inşa eden Varlıbaşlar şimdi de Afyon'da Milli Emlak'tan 85 bin metrekare alanlı turizm alanı aldı.

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mv Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Varlıbaş tarafından kuruldu.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Varyap Atina'da yeni otel yapıyor!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi Erdinç Varlıbaş, Syntagma Meydanı'nda Hyatt grubu ile toplamda 170 oda kapasiteli bir otel projesi geliştireceklerini söyledi..

Varyap Yalıkavak Residences ile Bodrum'a 120 milyon avroluk yatırım!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili Varlıbaş: "Varyap Yalıkavak Residences, Hotel&Beach projesinin toplam yatırım tutarı 120 milyon avro" dedi.

Varyap İstanbul'da 750 konutluk yeni proje yapacak!

Geçen yıl Metropol İstanbul ve Bodrum projelerine odaklandıklarını ifade eden Varyap Üst Yöneticisi (CEO) Erdinç Varlıbaş, "Ayrıca, İstanbul'da 750 konuttan oluşan yeni bir proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

Gayrimenkul sektörü Eylül-Ekim gibi canlanacak!

Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, inşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Varlıbaş, gayrimenkul sektöründe Eylül-Ekim gibi canlanma beklediklerini vurguladı.

Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı?

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM yılbaşında açık mı? Varlıbaş AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Varlıbaş AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Varlıbaş AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Varlıbaş AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Varlıbaş AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Varlıbaş AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Varyap'ın üç aylık dönemsel faiz oranı yüzde 3.5990!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. bononun ilk üç aylık dönemsel faiz oranını 3.5990 olarak belirledi.

Varyap Varlıbaşlar Yapı 11. kupon ödemesini yaptı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki tahvilin 11.kupon ödeme dönemine ilişkin 398.609,99 TL'lik faiz ödemesi yapıldı.

varlıbaş afyon Haberi

varlıbaş afyon

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Sait Açba, Varlıbaş Turizmin kentte yapmayı öngördüğü yatırım tutarının 60 milyon, istihdamın ise 275 kişi olduğunu bildirdi.

Açba, yaptığı yazılı açıklamada, dev bir otel kompleksine imza atacak olan ve toplu konut alanında önemli projeleri gerçekleştiren Varlıbaş Turizm A.Ş'ye, merkez ilçe Çakır köy mevkisinde bulunan alanın tahsis edildiğini kaydetti.

Varlıbaş turizmin hızla şantiye kurma hazırlıklarını başlattığını belirten Açba, termal turizmde yeni dev yatırımların yolda olduğunu, 2008'de çok hızlı gelişmelere şahit olacaklarını ifade...