26 / 04 / 2024

Vartaş Renovia fiyat

Vartaş Renovia fiyat

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

Renovia İstanbul'da metrekaresi 5 bin 500 TL'ye daire!

Kentsel dönüşümün sembol firması VARTAŞ,Renovia İstanbul konut projesinde ön satışlarına hızla devam ediyor. Renovia İstanbul Fikirtepe konut projesinde daire fiyatları metrekaresi 5 Bin 500 TL'den satılıyor.

Renovia İstanbul projesinde metrekaresi 5.500 TL'ye!

Kentsel dönüşümün sembol firması VARTAŞ,Renovia İstanbul konut projesinde ön satışlarına hızla devam ediyor. Renovia İstanbul Fikirtepe konut projesinde daire fiyatları metrekaresi 5 Bin 500 TL'den satılıyor.

Vartaş Fikirtepe'de 5 adada dönüşüm yapıyor!

İstanbul'da Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza attıktan sonra, Fikirtepe'de Renovia projesine başlayan Vartaş, gelecek 5 yılda sektörün en büyük 10 firması arasına girmeyi hedefliyor...

Vartaş Yapı, Yenisahra ve Kartal'da kentsel dönüşüme giriyor!

Vartaş Yapı 11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Renovia İstanbul projesi ile katıldı. Renovia İstanbul Satış Müdürü Sinem Gürsoy projenin detaylarından ve yeni projelerden bahsetti...

Renovia İstanbul Emlak Fuarı'nda görücüye cıktı!

Renovia İstanbul görücüye cıktı. VARTAŞ, Fikirtepe'deki Renovia İstanbul projesini, Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Bin 100 konuttan oluşan projede, 4 bin 400 metrekarelik de ticari alan bulunuyor...

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

Renovia İstanbul görücüye çıktı! İşte fiyatlar...

VARTAŞ, Fikirtepe'deki Renovia İstanbul projesini, Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Bin 100 konuttan oluşan projede, 4 bin 400 metrekarelik de ticari alan bulunuyor. İşte projedeki metrekare fiyatları...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Vartaş CNR Emlak Fuarı'na katılıyor!

VARTAŞ Yapı, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en ciddi tanıtım organizasyonu EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na iddialı projesi Renovia İstanbul ile katılıyor.

Renovia İstanbul'un metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Renovia İstanbul projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Renovia projesinin metrekaresi 5 bin 500 lira!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen İstanbul Renovia projesi Vartaş A.Ş. ve Stern Immobilien AG imzası taşıyor. İstanbul Renovia'nın metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Renovia'nın metrekaresi 5 bin 500 TL!

Vartaş A.Ş. – Stern Immobilien AG taradan İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de konumlandırılan İstanbul Renovia projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor.

Vartaş Renovia fiyat Haberi

Vartaş Renovia fiyat

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı. Fikirtepede birçok ada da ortaya çıkan problemleri ortadan kaldıracak yeni ve son dakika gelişmesini müjdeliyoruz. 


Fikitepehaber.com olarak elde ettiğimiz bilgilere göre, Vartaş birinci adasında resen tevhit işlemi tamamlanarak yeni tapu  alındı. Bu adada imza atmış ve uzun bir süredir sabırsızlıkla beklenen tüm vatandaşlara ve Vartaş'a hayırlı olsun diyoruz.


Vartaş birinci adasında resen tevhit tamam. Fikirtepe'de sorunlu birçok ada için emsal olabilecek yeni gelişme '' Vartaş'ta resen ifraz ve yeni tapu alımı ''


Vartaş inşaatın Renovia Projesini gerçekleştireceği birinci adasında kalan son imza ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resen tevhit ve resen ifraz işlemini gerçekleştirerek imzası alınamayan bu parseli ada bütünlüğü dışında...