20 / 04 / 2024

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.



Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı. Fikirtepede birçok ada da ortaya çıkan problemleri ortadan kaldıracak yeni ve son dakika gelişmesini müjdeliyoruz. 


Fikitepehaber.com olarak elde ettiğimiz bilgilere göre, Vartaş birinci adasında resen tevhit işlemi tamamlanarak yeni tapu  alındı. Bu adada imza atmış ve uzun bir süredir sabırsızlıkla beklenen tüm vatandaşlara ve Vartaş'a hayırlı olsun diyoruz.


Vartaş birinci adasında resen tevhit tamam. Fikirtepe'de sorunlu birçok ada için emsal olabilecek yeni gelişme '' Vartaş'ta resen ifraz ve yeni tapu alımı ''


Vartaş inşaatın Renovia Projesini gerçekleştireceği birinci adasında kalan son imza ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resen tevhit ve resen ifraz işlemini gerçekleştirerek imzası alınamayan bu parseli ada bütünlüğü dışında bıraktı. 


Artık imza atmayan parseller ile ilgili muhatap ÇSB ve İBB... 

Yoğun bir imza dönemi sonrası normal şartlarda kalan bir parsel ile anlaşma sağlayamayan Vartaş firması yaklaşık 2 yıldan fazla süreden beri işe başlayamasa bile evlerini boşalttırdığı vatandaşları mağdur etmemek için kira ödemelerini aksatmadan yapmaktaydı. 


Vartaş'ta resen tevhit, ifraz ve yeni tapu sevinci ...

Fikirtepehaber.com'a özel olarak konuşan Vartaş İnşaat Patronu Ömer Faruk Barata normal şartlarda anlaşamadıkları parseli bakanlığın resen ifraz ile proje dışında tuttuğunu belirtti. Barata, yapılan son ifraz işlemiyle oluşan yeni duruma göre, son proje tapusunu aldıklarını ve Renovia Projesini gerçekleştirmek için önlerinde başka hiç bir engelin kalmadığını söyledi.


Avan tamam ruhsat yakında...! 

Çevre Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden Fikirtepehaber.com olarak Renovia Projesine ilişkin aldığımız son durum bilgilerine göre, Renovia Projesinin avamının onaylandığı ve son ruhsat incelemesinde de herhangi bir engelin kalmadığı, en yakın zamanda da ruhsatın verileceği belirtildi.


AjansFikirtepe/FikirtepeHaber 



Geri Dön