27 / 04 / 2024

Vartaş Renovia İstanbul projesi

Vartaş Renovia İstanbul projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe'de 5 hak sahibinin arazisini metrekaresi 9 bin liraya ada bazında kamulaştırdı. Fikirtepe'de ada bazında ilk kamulaştırma işlemi Vartaş'ın Renovia İstanbul proje arazisi üzerinde gerçekleştirildi.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vartaş Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Serkan Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Vartaş Renovia İstanbul projesi Haberi

Vartaş Renovia İstanbul projesi

Bakanlık biri 3.20 metrekare, bir diğeri ise 257 metrekare arsası bulunan iki hak sahibi ile uzlaşma sağlamakta zorlanan Vartaş'ın mağduriyetini gidermek için devreye girdi. Metrekaresi 9 bin liradan hak sahiplerinin arazisi kamulaştırıldı. 


Anlaşmanın önünü kesen hak sahipleriyle defalarca masaya oturduğunu ve her seferinde gerçekleşmesi mümkün olmayacak taleplerle karşılaştıklarını belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Ben de yokluk nedir bilirim. Hak kaybı yaşanmasın diye çok uğraştım ama talepler kabul edilebilir değildi" dedi. 


Süreç uzadıkça inşaatların başlama süresinin uzadığını ve 36 ay boyunca aylık 1 milyon 70 bin lira kira ödediklerini belirten Barata, "257 metrekaresi olan bir aylık toplam ödediğim kirayı tek başına istedi. 3.20 metrekare arsası olanda l 130 metrekare büyüklükteki dairelerden 8 tane talep etti. İyi niyetimize hiç olumlu...