25 / 04 / 2024

Vartaş yenisahra

Vartaş yenisahra

11 yaşındayken çalışma hayatıyla tanışan Vartaş’ın patronu Ömer Faruk Barata, Fikitepe’nin ardından Yeni Sahra’yı da dönüştürmek üzere kolları sıvadı. Barata, yeni projede 2 bin konut yapacak.

Vartaş, Fikirtepe'de 1.800 konut daha inşa edecek!

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...

Vartaş, Yenisahra’daki 1500 hak sahibine iftar yemeği verdi!

Kentsel dönüşümle ilgili projelerin sembolü haline gelen Fikirtepe’ de gerçekleştirdiği çalışmalarla başarısını kanıtlayan VARTAŞ, çehresini değiştirmeye hazırlandığı Anadolu Yakası Yenisahra’da 1500 hak sahibine iftar verdi.

Ataşehir Yenisahra 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'nda 6 Nolu Plan Notu Revizyonu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Varta Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Muhabbat Özdemir ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ataşehir Yenisahra Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ataşehir ilçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Yenisahra'daki Romanların imar sorunu çözülecek!

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

Ataşehir Yenisahra Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi, 752 ada, 36, 39, 13, 5, 6, 7, 8 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Vartaş yenisahra Haberi

Vartaş yenisahra

“Babamın vefatından sonra ailenin en büyük erkek çocuğu olarak 11 yaşındayken hayat mücadelesinin içinde buldum kendimi. İlk işim çiftçilikti, 18 yaşıma geldiğimde arazi alıp satıyor, yanınmda büyük insanlar çalıştırıyordum...”


Bu sözler Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata’ya ait. Çok erken yaşta adım attığı çalışma hayatı onu inşaat sektörünün önemli oyuncuları arasına taşıdı. Kentsel dönüşüm deyince ilk akla gelen bölge Fikirtepe’de ilk kazmayı vuran firmalardan Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata ile hikayesini, projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk:


- Çok küçük yaşta çalışma hayatına adım attınız. İnşaatla tanışmanızı ve hikayenizi anlatır mısınız?


Elazığlı memur bir ailenin çocuğuyum. Babamın 1980’de vefatından sonra ailenin en büyük erkek çocuğu olarak hayat mücadelesinin içinde buldum kendimi. İlkokul 5. sınıftayken ekmek parasının ne olduğunu öğrenmek zorunda...