25 / 04 / 2024

varyap euro emlak

varyap euro emlak

Varyap, Teknik Yapı, Fideltus, Regnum, Garanti Koza Gayrimenkul, Artaş - Öztaş ve Doğu İnşaat ve pek çok firmanın yer aldığı Euro Emlak'ta 300 yeni konut projesi görücüye çıkacak.

Ev alıp satmak isteyenler dikkat! Sahte emlak komisyoncusundan tam 430 bin Euro'luk dolandırıcılık!

Yaşlı kişileri, emlak komisyoncusu olduğunu belirterek mal alım-satımı ve/veya kiralama kisvesi altında tam 430 bin Euro dolandıran bir kadın tutuklandı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konutta derin kriz: 10 metrekarelik bir daire 610 Euro'ya kiralandı!

Fransa’da konut sıkıntısında kriz gün geçtikçe derinleşiyor. Öyle ki, emlakçılar 10 metrekarelik bir daireyi 610 Euro'ya kiralandığını belirtiyor.

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Fransa, yapay zeka ile kaçak 20 bin havuz saptayıp emlak vergisi gelirini 10 milyon Euro artırdı...

Fransız yasalarına göre havuzlar, evin değerini artırdığı için emlak vergisinin de yükselmesini sağlıyor ve yetkililere bildirimi zorunlu. Fransız hükümeti, yüzme havuzlarını beyan etmeyen ev sahiplerini bulmak için ilginç bir yol buldu: Yapay zeka teknolojisini kullanmak. İşte haberin ayrıntıları..

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Türkler hangi ülkedeki emlak yatırımlarını artırdı?

Yunanistan'dan en az 250 bin Euro bedelinde emlak satın alarak 'altın vize' ile 5 senelik oturma iznine sahip olan Türklerin sayısı 2021 yılında 605'e çıktı. Ülkede bu vize programından en çok faydalananlar sıralamasında Çinlilerden sonra Türkler yer alıyor.

Avrupa’da emlak balonu! Şehirler boş kaldı!

Kovid-19 pandemisi emlak sektörünü de etkiliyor. Avrupa'nın ışıltılı şehir merkezlerindeki lüks evlerin çoğu boş kaldı. Metrekaresi 15 ile 45 Euro'ya kiralanan evlerin birçoğu boş halde.

Emlak Konut GYO Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Varyap Meridian projesi 2 adet bağımsız bölüm ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

1 Euro'ya ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

İtalya kasabalarından yaşayanlar bazı nedenlerden dolayı göç ediyor. Göçü engellemek için belediyeler emlak satışlarında düzenlemeye gitti. İtalya'da bir çok kasabada evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. İşte o kasabalar ve şartları...

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut,  Varyap Meridian projesinde yer alan 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı.

Varyap Meridian yıl sonu değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Varyap Meridian projesinde yer alan 2 bağımsız bölüm için 2018 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Londra lüks emlak piyasasındaki düşüş yatırımcılara fırsat sunuyor!

2017 yılında Londra lüks emlak piyasasındaki negatif büyüme ve düşüşün yabancı yatırımcılara, özellikle de dolar ve Euro kullananlara avantaj sağlayabileceğine dikkat çekildi..

Yunanistan'da emlak piyasası hareketlendi!

Habertük Gazetesi köşe yazarlarından Alper Öcal, bugünkü yazısında emlak fiyatları düşen ve 250 bin euro karşılığında 5 yıllığına oturma izni veren altın vize vermesi ile gündeme gelen Yunanistan'ı değerlendirdi. 

varyap euro emlak Haberi

varyap euro emlak
 

CNR Ekspo Fuarcılık'ın 8-11 Kasım 2007 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği Euro Emlak Avrupa Emlak Yatırım ve Geliştirme Fuarı yurtdışı bağlantılarını güçlendirmek isteyen kuruluşlara referans olacak.
Varyap Teknik Yapı, Fideltus, Regnum, Garanti Koza Gayrimenkul, Artaş - Öztaş ve Doğu İnşaat ortak girişimi ve Çağdaş inşaat gibi pek çok firmanın yer aldığı Euro Em 300 yeni konut projesi görücüye çıkacak.
Yabancı yatırımcı ve katılımcılarla ziyaretçilerin gayrimenkul sektöründe Türkiye'deki potansiyeli birebir gözlemleyeceği tek fuar olacak Euro Emlak, İstanbul inşaatçılar Derneği (İNDER) tarafından da destekleniyor. Yabancıların yerli sektörü tanıma, yeni ortaklıklar kurma ve uluslararası alanda yeni projeleri gerçekleştirmelerine fırsat sunacak olan Euro Emlak, son yıllarda nüfus artışına bağlı olarak konforlu...